Financial lease bij Nationale Autolease

Auto Lease voor ondernemers tijdens Corona

Zakelijke klanten zijn welkom op afspraak in de auto showroom

Ondanks de Corona-maatregelen is het voor zakelijke klanten mogelijk om een auto te kopen. Ondernemers kunnen een afspraak maken met het autobedrijf om een auto te bekijken of een proefrit te maken. Ook komen de dealerbedrijven naar de ondernemers toe met de auto van jouw keuze. Kortom autobedrijven zijn en blijven beschikbaar voor ondernemers die een auto willen kopen ook in Coronatijd.

Auto Lease voor zakelijke nieuwe en gebruikte autou2019s

In de huidige Corona periode realiseren veel ondernemers zich dat een auto lease veel voordelen met zich meebrengt. Een auto lease is mogelijk voor personen- en bedrijfsautou2019s. Door een auto te leasen hoef je niet je reserves aan te spreken maar kan je in vaste maandtermijnen de auto lease betalen. Hiermee kan je de liquiditeit in je onderneming op peil houden.

Wanneer je de bedrijfsauto hebt gevonden die bij jouw onderneming past kan je geheel vrijblijvend een financial auto lease offerte aanvragen.

Auto Lease aanvragen

De auto lease aanvraag gaat volledig online! Daar is geen bezoek voor nodig bij een bank of financieringsmaatschappij.

Ondernemers kunnen volledig Corona proof een auto kopen.

Leasevoorraad NationaleAutolease

Via onze leasevoorraad kan je gemakkelijk je bedrijfsauto online vinden. Staat de bedrijfsauto niet op onze site of wil je een nieuwe auto kopen dan helpen wij je graag zoeken naar de juiste auto lease.

Onze Lease Adviseurs helpen ondernemers graag bij het vinden van de juiste auto en adviseren je bij het kiezen van de juiste auto lease. Bel 035 523 77 34 voor vrijblijvend auto lease advies.

Gerelateerde Blog items

Omhoog