Auto elders gevonden?

Auto Lease voor ondernemers tijdens Corona

Auto Lease voor ondernemers tijdens Corona

Op deze pagina

Zakelijke klanten zijn welkom op afspraak in de auto showroom

Ondanks de Corona-maatregelen is het voor zakelijke klanten mogelijk om een auto te kopen. Ondernemers kunnen een afspraak maken met het autobedrijf om een auto te bekijken of een proefrit te maken. Ook komen de dealerbedrijven naar de ondernemers toe met de auto van jouw keuze. Kortom autobedrijven zijn en blijven beschikbaar voor ondernemers die een auto willen kopen ook in Coronatijd.

Auto Lease voor zakelijke nieuwe en gebruikte auto’s

In de huidige Corona periode realiseren veel ondernemers zich dat een auto lease veel voordelen met zich meebrengt. Een auto lease is mogelijk voor personen- en bedrijfsauto’s. Door een auto te leasen hoef je niet je reserves aan te spreken maar kan je in vaste maandtermijnen de auto lease betalen. Hiermee kan je de liquiditeit in je onderneming op peil houden.

Wanneer je de bedrijfsauto hebt gevonden die bij jouw onderneming past kan je geheel vrijblijvend een financial auto lease offerte aanvragen.

Auto Lease aanvragen

De auto lease aanvraag gaat volledig online! Daar is geen bezoek voor nodig bij een bank of financieringsmaatschappij.

Ondernemers kunnen volledig Corona proof een auto kopen.

Leasevoorraad NationaleAutolease

Via onze leasevoorraad kan je gemakkelijk je bedrijfsauto online vinden. Staat de bedrijfsauto niet op onze site of wil je een nieuwe auto kopen dan helpen wij je graag zoeken naar de juiste auto lease.

Onze Lease Adviseurs helpen ondernemers graag bij het vinden van de juiste auto en adviseren je bij het kiezen van de juiste auto lease. Bel 035 523 77 34 voor vrijblijvend auto lease advies.

Op deze pagina

Vind snel je nieuwe leaseauto

Bouwjaar

Gerelateerde lease berichten

wat is financial lease, auto lease, auto leasing, lease auto
Financial lease informatie

Wat is Financial Lease?

Financial Lease is een zakelijke financiering waarmee je een auto kunt kopen voor jouw onderneming. Je betaalt de auto in maandelijkse vaste termijnen terug aan

Lees verder »