Auto elders gevonden?

Voordeel van uw bedrijfsauto kopen bij een dealerbedrijf

Op deze pagina

Als ondernemer bent u beter uit om uw nieuwe bedrijfsauto via een dealerbedrijf te kopen.

Gebruikte auto’s bij dealerbedrijven worden technisch gekeurd. Dealers bieden u garantie als er binnen een bepaalde periode een defect ontstaat aan de auto.

Wanneer u een andere bedrijfsauto koopt via een dealerbedrijf dan is het mogelijk om uw huidige auto in te ruilen bij het dealerbedrijf. Met het inruilbedrag kunt u eventueel een aanbetaling doen voor uw nieuwe auto of u kunt het inruilbedrag gebruiken voor de aanbetaling van de BTW.

Wanneer u als ondernemer een auto bij een particulier koopt dan draagt u alle risico’s zelf. Tevens zal er nooit BTW terug te vorderen zijn wanneer u een auto koopt van een particulier. De BTW is volledig betaald door de particulier bij aanschaf van de auto. De auto wordt dan een MARGE auto.

De reden dat het niet mogelijk is om een financial lease af te sluiten op een auto die te koop staat bij een particulier is dat er geen factuur door een particulier kan worden opgemaakt. Voor het opmaken van een financial lease contract is naast een legitimatiebewijs een factuur van een in Nederland gevestigd dealerbedrijf nodig. Wij willen graag dat u een deugdelijke auto koopt en adviseren u daarom om de auto via een dealerbedrijf te kopen.

Auto gevonden bij dealerbedrijf, sluit de financial lease bij NationalAutolease

Wanneer u bij een dealerbedrijf uw gewenste auto heeft gevonden dan verzorgt NationaleAutolease snel en tegen een scherp tarief de financial lease. NationaleAutolease werkt met alle autodealer bedrijven in Nederland. Wanneer u uw gewenste auto niet op onze site heeft gevonden is dit geen probleem, u krijgt hetzelfde scherpe tarief als wanneer de auto wel op onze site staat.

Mocht u vragen hebben over het afsluiten van een financial lease van een gebruikte bedrijfsauto dan kunt u contact opnemen met NationaleAutolease 035 532 77 34

Op deze pagina

Vind snel je nieuwe leaseauto

Bouwjaar

Gerelateerde lease berichten

wat is financial lease, auto lease, auto leasing, lease auto
Financial lease informatie

Wat is Financial Lease?

Financial Lease is een zakelijke financiering waarmee je een auto kunt kopen voor jouw onderneming. Je betaalt de auto in maandelijkse vaste termijnen terug aan

Lees verder »