Financial lease bij Nationale Autolease

Zakelijke auto leasen, waar sluit je het Financial Lease contract af?

Wanneer je als ondernemer een nieuwe- of gebruikte auto wilt kopen en een Financial Lease wilt afsluiten heb je een aantal opties waar je de Financial Lease kan afsluiten.

Opties voor het afsluiten van een Financial Lease

  • Auto leasen via de dealer; wanneer je als ondernemer een auto koopt biedt het autobedrijf soms de mogelijkheid om de Financial Lease te regelen. Dit lijkt wellicht gemakkelijk, alles onder één dak. Het kent ook een minder prettige kant; de dealer moet om de Financial Lease aanvraag aan te bieden persoonlijke gegevens van de ondernemer naar de bank sturen en soms ook een jaarrekening. Dit is privacy gevoelige informatie. Het grootste nadeel is dat het afsluiten van een Financial Leasecontract via de dealer vaak een paar tientjes per maand duurder uitvalt.
  • Auto leasen via eigen bank; je eigen bank heeft inzicht in de rekening van de ondernemer en zal daarom minder informatie nodig hebben. Het nadeel is dat het bedrag dat door de bank wordt verstrekt voor de aanschaf van de bedrijfsauto van een eventuele bedrijfsfinanciering voor de aanschaf van bedrijfsmiddelen wordt afgehaald. Dit houdt in dat je dan minder krediet krijgt wanneer je al een Financial Lease hebt afgesloten bij je eigen bank.

Bij je eigen bank moet je een afspraak maken voor het afsluiten van een Financial Lease. Hier gaat vaak een aantal dagen overheen. Soms kan de dealer de auto niet vast houden omdat er meer geïnteresseerde kopers zijn.

Maar het belangrijkste verschil is; omdat je eigen bank niet is gespecialiseerd in het financieren van auto’s zijn de acceptatie richtlijnen anders. De looptijd is korter en een slottermijn (waardoor de maandtermijn lager is) is vaak niet mogelijk. De bank financiert voornamelijk nieuwe auto’s omdat daar het risico voor de bank minder is. Een nieuwe auto is duurder in aanschaf. Veel ondernemers kopen liever een jong gebruikte auto die voordeliger is in aanschaf.

  • Zakelijke auto leasen rechtstreeks bij de leasemaatschappij; het voordeel om rechtstreeks via financieringsmaatschappij je Financial Lease af te sluiten is de specialisatie en ervaring die zij hebben met het financieren van auto’s en restwaarden van auto’s. De meeste leasemaatschappijen bieden alleen operationele lease aan. Deze is vaak duurder dan Financial Lease en voor nieuwe auto’s.

Hoe maak je als ondernemer de keuze voor de beste Financial Lease deal ?

ationaleAutolease is een onafhankelijke specialist op het gebied van Financial Lease voor ondernemers en werkt met 7 financieringsmaatschappijen die allemaal gespecialiseerd zijn in het verstrekken van een Financial Lease voor jouw bedrijfsauto.

De financieringsmaatschappijen hebben allemaal hun eigen acceptatiebeleid en richtlijnen. Hierdoor bieden wij ondernemers altijd het beste en scherpste Financial Lease voorstel voor zowel nieuwe zakelijke auto’s als voor occasions (occasion lease).

Je bepaalt zelf bij welke dealer je je nieuwe zakelijke auto koopt. NationaleAutolease werkt met alle dealerbedrijven in Nederland. Dat is het voordeel van een onafhankelijke partij.

Ook voor startende ondernemers bieden wij mogelijkheden bij een aantal van de financieringsmaatschappijen waar wij mee samenwerken.

NationaleAutolease heeft meer dan 25 jaar ervaring en kan jou als ondernemer het juiste advies geven voor de beste Financial Lease.

NationaleAutolease begrijpt dat jij als ondernemer je bezig wilt houden met je bedrijfsvoering en altijd druk bent met je onderneming. Wij ontzorgen de ondernemer zodat deze zich bezig kan houden met zijn bedrijf.

Bij ons hoef je geen afspraak te maken maar alleen de aanvraag online aan te bieden.
Binnen 1 dag weet je of je Financial Lease aanvraag akkoord is.
De gehele afhandeling van de Financial Lease gaat online en neemt 1 dag in beslag.
Je kan als ondernemer binnen 2 dagen je nieuwe zakelijke bedrijfsauto ophalen bij de dealer.

Wil je weten waar je Financial Lease bij NationaleAutolease op uitkomt, vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een Financial Lease offerte aan.

Toch nog vragen? Bel gerust met één van onze Lease Adviseurs 035 523 77 34.

Leasevoorraad NationaleAutolease

Via onze leasevoorraad kan je gemakkelijk je bedrijfsauto online vinden. Staat de bedrijfsauto niet op onze site of wil je een nieuwe auto kopen dan helpen wij je graag zoeken naar de juiste auto lease.


Bekijk leasevoorraad

Gerelateerde Blog items

Omhoog