Financial lease bij Nationale Autolease

Bedrijfswagen of bestelbus leasen als ZZP’er

Ben je als ZZP’er op zoek naar een Financial Lease bedrijfswagen of bestelbus? Nationale Autolease biedt je Financial Lease ZZP aan. In onze bedrijfswagen lease voorraad vind je een groot aanbod aan bedrijfswagens. Wij hebben een uitgebreide zoekfilter waarmee je heel makkelijk de juiste auto vindt. Kies uit 35.000 auto’s. Wij werken met alle bedrijfsauto dealers door heel Nederland. Ook wanneer je de bedrijfsauto niet gevonden hebt op de site, kun je gebruikmaken van de service en tarieven voor Financial Lease ZZP.

Lease een gebruikte bedrijfsauto of bestelbus als ZZP’er

Als zzp’er kan de aanschaf van een nieuwe bedrijfsauto een grote uitgave zijn. In veel gevallen betaal je een hoge aanschafprijs voor een nieuwe bedrijfswagen. Door een gebruikte bedrijfswagens te leasen kun je kosten besparen, die je weer kan gebruiken voor je onderneming.   

Een nieuwe bus leasen kan voor een ZZP’er vele voordelen hebben. Zo heb je de eerste jaren nauwelijks tot geen onderhoudskosten. Na het tekenen van het leasecontract ben je direct economisch eigenaar van de bedrijfswagen. Hierdoor is de volledige verkoopwaarde op je balans te zetten als investering. Dat heeft als voordeel dat je tijdens je belastingaangifte recht hebt op aftrekposten zoals rente- en afschrijvingsaftrek. Het is ook mogelijk om een gebruikte bestelwagen te leasen.

De mogelijkheden als startende ZZP’er

Als ZZP’er heb je nog geen ervaring met het leasen van een bedrijfsauto. Wanneer je een auto uitzoekt die bij je bedrijfsvoering past, dan is een jaarrekening niet nodig voor een financial leaseaanvraag voor een startende ZZP’er bij Nationale Autolease.

Wij helpen regelmatig startende ZZP’ers aan hun eerste bedrijfswagen. Er zijn momenteel veel nieuwkomers op de markt van financial lease. Dit maakt het voor jou als klant erg ondoorzichtig. Wij bieden al meer dan 30 jaar financial lease aan en weten waar wij jou als ondernemer mee van dienst kunnen zijn, naast uiteraard een goedkope maandtermijn. 

Ons serviceniveau is hoog en wij geven jou net dat beetje extra informatie waardoor financial lease ZZP voor jou duidelijk wordt. 

Nationale Autolease is niet merk gebonden en werkt met alle grote banken waardoor wij de beste tarieven en de beste voorwaarden kunnen bieden. Snel zijn wij ook; binnen 24 uur weet je of je financial lease ZZP is goedgekeurd! Maak een keuze uit onze bedrijfswagen voorraad.

Geïnteresseerd in het leasen van een bedrijfswagen als ZZP’er?

Ben je geïnteresseerd in het leasen van een bedrijfswagen of bestelbus? Bekijk dan de mogelijkheden op de website en neem contact op met één van onze specialisten via het volgende nummer: 035-5237734 of vraag een offerte aan.

Gerelateerde Blog items

Omhoog