Financial lease bij Nationale Autolease

Financial lease een auto zonder jaarcijfers

Gemakkelijk leasen zonder jaarcijfers

Voor ondernemers is het kopen van een auto of bedrijfswagen een grote investering. Financial lease zonder jaarrekening biedt je de uitkomst om zonder investering een bedrijfsauto te leasen.


Bekijk onze bedrijfsauto’s

De financieringsmaatschappij kijkt bij de beoordeling van je financial lease aanvraag naar een aantal zaken:

De auto

Past de auto die je hebt gekozen bij je bedrijfsvoering? Wanneer dit het geval is, dan zal er in de meeste gevallen een positieve uitslag volgen.

Startdatum onderneming

Juist voor starters is het mogelijk om een financial lease af te sluiten.

Aanbetaling of inruil

Wanneer je een aanbetaling doet waarmee je het te financieren bedrag verlaagt, dan wordt het risico voor de financieringsmaatschappij lager en worden er meestal geen jaarcijfers gevraagd. Wanneer je een auto inruilt wordt dit bedrag door de financieringsmaatschappij als aanbetaling gezien.

Aanschafprijs van de auto

Wanneer het kredietbedrag onder de € 50.000,00 blijft en je onderneming al iets langer bestaat zijn er geen jaarcijfers nodig voor de beoordeling van een financial lease aanvraag. Wanneer de aanbetaling en/of inruil ten opzichte van de aanschafwaarde van de auto goed in verhouding zijn, is het ook mogelijk om zonder jaarrekening een kredietbedrag boven de € 50.000,00 af te sluiten.

Ben je een startende ondernemer of ben je al jarenlang ondernemer? Wij hebben altijd een oplossing voor je financial leaseauto.

Vraag een leaseofferte aan en rijdt binnen 2 dagen met je nieuwe auto naar je klanten en verhoog daarmee je omzet!


Leasecalculator


Leaseofferte aanvragen

Neem contact met ons op

Wil je weten of het financial leasen van een auto zonder jaarcijfers mogelijk is? Neem vrijblijvend contact op met onze lease adviseurs op 035 523 77 34 of mail naar [email protected]

Gerelateerde Blog items

Omhoog