Financial lease bij Nationale Autolease

Eenvoudig een tweedehands auto leasen

Lease eenvoudig een tweedehands auto

Een 2e hands auto kopen met auto leasing kan voor jou als ondernemer financieel aantrekkelijk zijn. In plaats van een nieuwe auto te kopen, koop je een tweedehands auto of occasion via financial lease

Je hoeft daardoor niet in één keer een groot bedrag te betalen, maar je betaalt de auto terug in termijnen. Hierdoor hou je geld over om in je bedrijf te investeren.

Een occasion leaseauto is voordeliger in aanschaf. De prijs ligt aanzienlijk lager dan bij een nieuwe auto. Dit komt omdat de eerste afschrijving al achter de rug is. De aanschafprijs is hierdoor voordeliger dan bij de aankoop van een nieuwe auto. 

Afschrijving zakelijk auto’s

Zoals je hieronder kunt zien, vindt de grootste afschrijvingen van een zakelijke auto in de eerste 2 jaar plaats. Bij het leasen van een 2e hands auto van 2 jaar of ouder, ben je prijstechnisch het beste af.

In combinatie met de fiscale voordelen; zoals het terugvorderen van de BTW en het fiscaal verrekenen van de rente die financial lease biedt, heb je als ondernemer namelijk de beste deal. Zoals je hieronder kan zien, vindt de grootste afschrijving van een zakelijke auto in de eerste 2 jaar plaats. Bij het leasen van een 2e hands auto van 2 jaar of ouder, ben je prijstechnisch het beste af. 

In combinatie met de fiscale voordelen; zoals het terugvorderen van de BTW en het fiscaal verrekenen van de rente die financial lease biedt, heb je als ondernemer namelijk de beste deal. 

Hoe lease ik een tweedehands auto?

Voor het leasen van een tweedehands auto ben je niet gebonden aan een bepaalt merk of type auto. Als ondernemer kan je een personenauto of bedrijfsauto kopen met een Financial Lease.

Er is voldoende keuze uit de voorraad van tweedehands auto’s. Deze kan je vinden op onze website onder voorraad auto’s maar je kan ook bij de dealer om de hoek een auto kopen en een Financial Lease afsluiten via Nationale Autolease. Ook dan gelden onze voordelige lease tarieven.

Voordelen gebruikte Elektrische auto kopen met Financial Lease

Bij een Elektrische auto heb je als ondernemer een lagere bijtelling voor het privégebruik van de auto. Het bijtellingspercentage is afhankelijk van het jaar waarin de Elektrische auto voor de eerste keer op kenteken is gezet.

Het bijtellingspercentage geldt voor 5 jaar. Wanneer je een Elektrische auto koopt van 2 jaar, dan kan je als ondernemer nog 3 jaar gebruik maken van het lage bijtellingspercentage. 

Je houdt ook de fiscale voordelen, zoals: BTW terugvorderen en de fiscale verrekening van de rente. 

Bijtelling Percentage auto t/m 2026

De stappen om een 2e hands auto te leasen zijn eenvoudig.

  1. Je kiest online een gebruikte auto uit welke je wilt leasen
  2. Je maakt gebruik van de Lease Calculator om je leasetermijn te berekenen en je vult jouw bedrijfsgegevens in via een financial lease offerte
  3. Je financial lease aanvraag wordt ter acceptatie aangebode, binnen 24 uur krijg je de Financial Lease Offerte
  4. De Financial Lease overeenkomst voor de occasion wordt gemaakt en ondertekend
  5. Het geld wordt overgemaakt naar de dealer
  6. Je kan een afspraak maken met de dealer om de auto op te halen

Voordelig een tweedehands auto leasen?

Wanneer je voordelig een auto wilt leasen kies dan voor een 2e hands auto. Bij Nationale Autolease kan je via de leasevoorraad aangeven wat jij als ondernemer wilt betalen per maand voor je Financial Lease auto. Zo heb je een goed overzicht welke auto past bij jouw onderneming

Occasion lease bij Nationale Autolease met auto leasing

Wil je weten of een 2e hands auto leasen met auto leasing voor jou interessant is? Zoek je favoriete auto uit en vraag gratis en vrijblijvend een tweedehands auto lease offerte aan! Wil je meer weten over Financial Lease? Neem vrijblijvend contact op met onze lease adviseurs op 035 523 77 34 of mail naar [email protected]

Gerelateerde Blog items

Omhoog