Eenvoudig een tweedehands auto leasen

Eenvoudig een tweedehands auto leasen

Voor u als ondernemer kan het financieel aantrekkelijk zijn om, in plaats van te kopen, een tweedehands auto via financial lease aan te schaffen. U hoeft daardoor niet in één keer een groot bedrag te betalen. Daarnaast rijdt u in een auto waarbij de eerste afschrijvingen al achter de rug zijn. Dit maakt het leasen van een auto nog voordeliger.

Zoals u hieronder kunt zien, vinden de grootste afschrijvingen in de eerste 2 jaar plaats. Bij een occasion van 2 jaar of ouder, bent u prijstechnisch het beste af. In combinatie met de fiscale voordelen die financial lease biedt, heeft u als ondernemer de beste deal.

Hoe lease ik een tweedehands auto?

Voor het leasen van een tweedehands auto bent u niet gebonden aan een bepaalde leasemaatschappij, een bank of een automerk. Er is voldoende keuze uit de voorraad van tweedehands auto’s. De stappen om een occasion te leasen zijn eenvoudig.

1. U kiest online een gebruikte auto uit
2. U maakt gebruik van de Lease Calculator om uw leasetermijn te berekenen en u vult uw bedrijfsgegevens in via een financial lease offerte
3. Uw aanvraag wordt ter acceptatie aangeboden en binnen 24 uur krijgt u de uitslag door
4. De lease overeenkomst voor de auto wordt gemaakt en ondertekend

Wilt u ook berekenen of financial lease voor u interessant is? Zoek uw favoriete auto uit en vraag vrijblijvend een lease offerte aan!

Gerelateerde BLog items