Eenvoudig een tweedehands auto leasen

Eenvoudig een tweedehands auto leasen

Voor u als ondernemer kan het financieel aantrekkelijk zijn om, in plaats van te kopen, een tweedehands auto via financial lease aan te schaffen. U hoeft daardoor niet in één keer een groot bedrag te betalen. Daarnaast rijdt u in een auto waarbij de eerste afschrijvingen al achter de rug zijn. Dit maakt het leasen van een tweedehands auto nog voordeliger.

Zoals u hieronder kunt zien, vinden de grootste afschrijvingen in de eerste 2 jaar plaats. Bij het leasen van een occasion van 2 jaar of ouder, bent u prijstechnisch het beste af. In combinatie met de fiscale voordelen die financial lease biedt, heeft u als ondernemer namelijk de beste deal.

Eenvoudig een tweedehands auto leasen 1Hoe lease ik een tweedehands auto?

Voor het leasen van een tweedehands auto bent u niet gebonden aan een bepaalde leasemaatschappij, een bank of een automerk. Er is voldoende keuze uit de voorraad van tweedehands auto’s. De stappen om een occasion te leasen zijn eenvoudig.

1. U kiest online een gebruikte auto uit
2. U maakt gebruik van de Lease Calculator om uw leasetermijn te berekenen en u vult uw bedrijfsgegevens in via een financial lease offerte
3. Uw aanvraag wordt ter acceptatie aangeboden en binnen 24 uur krijgt u de uitslag door
4. De lease overeenkomst voor de occasion wordt gemaakt en ondertekend

Occasion lease bij Nationale Autolease

Wilt u ook berekenen of financial lease voor u interessant is? Zoek uw favoriete auto uit en vraag vrijblijvend een lease offerte aan!

Wil je meer weten over Financial Lease? Neem vrijblijvend contact op met onze lease adviseurs op 035 523 77 34 of mail naar info@nationaleautolease.nl

Gerelateerde BLog items