Financial lease bij Nationale Autolease

Tweedehands auto leasen

Waarom een tweedehands auto leasen?

Een tweedehands auto leasen kan voor jou als ondernemer financieel een stuk aantrekkelijker zijn dan kopen. In plaats hiervan koop je een tweedehands auto of occasion via Financial Lease.

Je hoeft daardoor niet in één keer een groot bedrag te betalen, maar je betaalt de tweedehands auto terug in termijnen. Hierdoor hou je geld over om in je bedrijf te investeren.

Een gebruikte auto leasen is voordeliger in aanschaf. De prijs ligt aanzienlijk lager dan bij het kopen van een nieuwe auto. Dit komt, omdat de eerste afschrijving al achter de rug is. De aanschafprijs is hierdoor voordeliger dan bij de aankoop van een nieuwe auto.


Bekijk onze bedrijfswagen occasions


Bekijk onze personenauto occasions

Zakelijk een tweedehands auto leasen: de voordelen

Zoals je hieronder kunt zien, vindt de grootste afschrijving van een zakelijke auto in de eerste twee jaar plaats. In combinatie met de fiscale voordelen, zoals het terugvorderen van de BTW en het fiscaal verrekenen van de rente die financial lease biedt, heb je als ondernemer de beste deal. Bij het leasen van een 2e-hands auto van twee jaar of ouder ben je prijstechnisch het beste af.Bekijk alle occasions in onze voorraad

Hoe lease ik een tweedehands auto?

Voor het leasen van een tweedehands auto ben je niet gebonden aan een bepaald merk of type auto. Als ondernemer kan je een gebruikte personenauto of bedrijfsauto kopen met een financial lease.

Er is voldoende keuze uit de voorraad van tweedehands auto’s. Deze kan je vinden op onze website onder voorraad auto’s, maar je kan ook bij de dealer om de hoek een auto kopen en een financial lease afsluiten via Nationale Autolease. Ook dan gelden onze voordelige lease tarieven.


Lease een tweedehands auto

Lease een tweedehands elektrische auto

Bij een elektrische auto heb je als ondernemer te maken met een lagere bijtelling voor het privégebruik van de auto. Het bijtellingspercentage is afhankelijk van het jaar waarin de elektrische auto voor de eerste keer op kenteken is gezet.

Het bijtellingspercentage geldt voor 5 jaar. Wanneer je een elektrische auto koopt van 2 jaar, dan kan je als ondernemer nog 3 jaar gebruik maken van het lage bijtellingspercentage.

Je houdt ook de fiscale voordelen, zoals: BTW terugvorderen en de fiscale verrekening van de rente.

Bijtelling Percentage auto t/m 2026

Lease in 6 stappen een 2e-hands auto

  1. Kies online een gebruikte leaseauto welke je wilt leasen
  2. Gebruik onze Lease Calculator om je leasetermijn te berekenen
  3. Vul je bedrijfsgegevens in en vraag een vrijblijvende lease offerte aan
  4. De lease overeenkomst voor de occasion wordt gemaakt en ondertekend
  5. Het geld wordt overgemaakt naar de dealer
  6. Je kunt een afspraak maken met de dealer om je tweedehands auto op te halen


Gebruik de Lease Calculator

Goedkoop een tweedehands auto leasen?

Wanneer je voordelig een auto wilt leasen, kies dan voor een 2e-hands auto. Bij Nationale Autolease kan je via de leasevoorraad aangeven wat jij als ondernemer wilt betalen per maand voor je leaseauto. Zo heb je een goed overzicht welke auto past bij jouw onderneming.


Goedkoop tweedehands auto leasen

Neem contact met ons op

Wil je weten of een 2e-hands auto leasen met auto leasing voor jou interessant is? Zoek je favoriete auto uit en vraag gratis en vrijblijvend een tweedehands auto lease offerte aan! Wil je meer weten over financial lease?

Neem vrijblijvend contact op met onze lease adviseurs op 035 523 77 34 of mail naar [email protected]

Gerelateerde Blog items

Omhoog