Auto elders gevonden?

Eenvoudig een tweedehands auto leasen

Tweedehands auto leasen of occasion leasen doe je bij Nationale Autolease | occasion lease

Op deze pagina

Lease eenvoudig een tweedehands auto

Een 2e hands auto leasen met auto leasing kan voor jou als ondernemer financieel aantrekkelijk zijn om, in plaats van een auto te kopen, een tweedehands auto of occasion via financial lease aan te schaffen. Je hoeft daardoor niet in één keer een groot bedrag te betalen.

Daarnaast rijd je in een auto waarbij de eerste afschrijvingen al achter de rug zijn en de aanschafprijs daardoor voordeliger is dan een hele nieuwe auto. Dit maakt het leasen van een tweedehands auto nog voordeliger waardoor je goedkoop een auto kan leasen.

Afschrijving zakelijk auto’s

Zoals je hieronder kunt zien, vinden de grootste afschrijvingen van een zakelijke auto in de eerste 2 jaar plaats. Bij het leasen van een 2e hands auto van 2 jaar of ouder, ben je prijstechnisch het beste af. In combinatie met de fiscale voordelen die financial lease biedt, heb je als ondernemer namelijk de beste deal. 

Hoe lease ik een tweedehands auto?

Voor het leasen van een tweedehands auto ben je niet gebonden aan een bepaalde leasemaatschappij, een bank of een automerk. Er is voldoende keuze uit de voorraad van tweedehands auto’s. Deze kan je vinden op onze website onder voorraad auto’s maar je kan ook bij de dealer om de hoek een auto kopen en een Financial Lease afsluiten via Nationale Autolease. Ook dan gelden onze voordelige lease tarieven.

De stappen om een 2e hands auto te leasen zijn eenvoudig.

1. Je kiest online een gebruikte auto uit welke je wilt leasen
2. Je maakt gebruik van de Lease Calculator om je leasetermijn te berekenen en je vult jouw bedrijfsgegevens in via een financial lease offerte
3. Je financial lease aanvraag wordt ter acceptatie aangeboden en binnen 24 uur krijgt je de uitslag door
4. De lease overeenkomst voor de occasion wordt gemaakt en ondertekend
5. Het geld wordt overgemaakt naar de dealer
6. Je kan een afspraak maken met de dealer om de auto op te halen

Goedkoop een tweedehands auto leasen?

Wanneer je goedkoop een auto wilt leasen kies je al snel voor een 2e hands auto. Bij Nationale Autolease kan je via de leasevoorraad pagina de maandelijkse kosten afstellen. Je hebt de mogelijkheid te zoeken tussen €50,- en €1850,-. 

Occasion lease bij Nationale Autolease met auto leasing

Wil je weten of een 2e hands auto leasen met auto leasing voor jou interessant is? Zoek je favoriete auto uit en vraag gratis en vrijblijvend een tweedehands auto lease offerte aan! Wil je meer weten over Financial Lease? Neem vrijblijvend contact op met onze lease adviseurs op 035 523 77 34 of mail naar [email protected]

Op deze pagina

Vind snel je nieuwe leaseauto

Bouwjaar

Gerelateerde lease berichten

wat is financial lease, auto lease, auto leasing, lease auto
Financial lease informatie

Wat is Financial Lease?

Financial Lease is een zakelijke financiering waarmee je een auto kunt kopen voor jouw onderneming. Je betaalt de auto in maandelijkse vaste termijnen terug aan

Lees verder »