Financial lease bij Nationale Autolease
Content backup nationale autolease

Eenvoudig een tweedehands auto leasen

Een 2e hands auto leasen kan voor jou als ondernemer financieel aantrekkelijk zijn om, in plaats van een auto te kopen, een tweedehands auto of occasion via financial lease aan te schaffen. Je hoeft daardoor niet in één keer een groot bedrag te betalen. Daarnaast rijd je in een auto waarbij de eerste afschrijvingen al achter de rug zijn en de aanschafprijs daardoor voordeliger is dan een hele nieuwe auto. Dit maakt het leasen van een tweedehands auto nog voordeliger waardoor je goedkoop een auto kan leasen.

Bekijk hier al onze tweedehands auto’s>

Afschrijving zakelijk auto’s

Zoals je hieronder kunt zien, vinden de grootste afschrijvingen van een zakelijke auto in de eerste 2 jaar plaats. Bij het leasen van een 2e hands auto van 2 jaar of ouder, ben je prijstechnisch het beste af. In combinatie met de fiscale voordelen die financial lease biedt, heb je als ondernemer namelijk de beste deal. 

2e hands auto lease | Tweedehands auto leasen | Occasion lease

Hoe lease ik een tweedehands auto?

Voor het leasen van een tweedehands auto ben je niet gebonden aan een bepaalde leasemaatschappij, een bank of een automerk. Er is voldoende keuze uit de voorraad van tweedehands auto’s. Deze kan je vinden op onze website onder voorraad auto’s maar je kan ook bij de dealer om de hoek een auto kopen en een Financial Lease afsluiten via Nationale Autolease. Ook dan gelden onze voordelige lease tarieven.

De stappen om een 2e hands auto te leasen zijn eenvoudig.

1. Je kiest online een gebruikte auto uit welke je wilt leasen
2. Je maakt gebruik van de Lease Calculator om je leasetermijn te berekenen en je vult jouw bedrijfsgegevens in via een financial lease offerte
3. Je financial lease aanvraag wordt ter acceptatie aangeboden en binnen 24 uur krijgt je de uitslag door
4. De lease overeenkomst voor de occasion wordt gemaakt en ondertekend
5. Het geld wordt overgemaakt naar de dealer
6. Je kan een afspraak maken met de dealer om de auto op te halen

Goedkoop een tweedehands auto leasen?

Wanneer je goedkoop een auto wilt leasen kies je al snel voor een 2e hands auto. Bij Nationale Autolease kan je via de leasevoorraad pagina de maandelijkse kosten afstellen. Je hebt de mogelijkheid te zoeken tussen €50,- en €1850,-. 

Occasion lease bij Nationale Autolease

Wil je weten of een 2e hands auto leasen voor jou interessant is? Zoek je favoriete auto uit en vraag gratis en vrijblijvend een tweedehands auto lease offerte aan!

Wil je meer weten over Financial Lease? Neem vrijblijvend contact op met onze lease adviseurs op 035 523 77 34 of mail naar info@nationaleautolease.nl

Tweedehands auto leasen: Hoe werkt Financial Lease?

Je zoekt de 2e hands lease auto naar keuze uit met de wensen waar de auto aan moet voldoen voor jouw bedrijfsvoering. Dit kan een personenauto zijn of een bedrijfsbus. Je kan zelf de dealer bepalen waar je de auto koopt, Nationale Autolease werkt met alle dealerbedrijven in Nederland.
 
Doe een Financial Lease aanvraag online. Binnen 24 uur heb je een terugkoppeling van ons met een scherp Financial Lease voorstel.
 
Ga je akkoord met ons voorstel dan wordt het Financial Leasecontract opgemaakt. Dit wordt online verstuurd. Na ondertekening van het Financial Leasecontract wordt de auto op naam gezet. Wanneer wij alle documenten retour ontvangen gaan wij de uitbetaling van het bedrag verzorgen aan de dealer.
 
Je kan dan een afspraak maken voor het afleveren van de Financial Lease auto.

Wat is het voordeel van 2e hands auto Lease? 

Doordat de afschrijving van een auto in het begin het hoogste is, is de aanschafprijs van een tweedehands auto zeer aantrekkelijk. Hier heeft de eerste (hoge) afschrijving al plaatsgevonden. Daardoor is de aanschafprijs aanzienlijk lager bij een jong gebruikte auto of een “auto met de kop eraf” zoals in de volksmond gezegd wordt.

Nationale Autolease maakt het ondernemers eenvoudig om een tweedehands auto te lease

Jij bepaalt waar je de auto koopt en maakt zelf de deal met het autobedrijf naar keuze. Je kan vragen om korting of vragen of de dealer iets extra’s kan doen bv. een set winterbanden. De korting gaat van het te leasen bedrag af, het voordeel gaat direct naar jou als ondernemer. Je kan ook, wanneer je een nieuwe bedrijfsauto koopt, een auto inruilen. Dit bedrag wordt in mindering gebracht van het te financieren bedrag en levert voor jou als ondernemer een lager maandtermijn op van jouw Financial Lease.

Wil je weten of een tweedehands auto Leasen iets voor jou is

Als je nog niet eerder een tweedehands auto hebt geleaset en je wilt graag weten of je in aanmerking komt voor een Financial Lease dan kan je een gebruikte auto aanbieden die aan jouw wensen voldoet. Wanneer de bank een goedkeuring afgeeft dan geldt deze goedkeuring ook voor een gelijkwaardige auto en kan je gaan zoeken naar de beste deal.

Bekijk hier al onze lease occasion>

Gerelateerde Blog items

Omhoog