Financial lease bij Nationale Autolease

Zakelijk financial leasen voor ZZP’ers

Financial Lease is een flexibele leasevorm, bij uitstek geschikt voor zzp’ers. Doordat je geen gebruik hoeft te maken van je eigen financiële middelen behoudt je jouw liquiditeit en profiteer je van alle mogelijkheden die Financial Lease te bieden heeft. Lees hier alles over de voordelen van Financial Lease. Wil jij zakelijk financial leasen als zzp’er? Dan ben je bij Nationale Autolease aan het juiste adres.


Bekijk personenauto’s


Bekijk bedrijfsauto’s

Een auto leasen als zzp’er? Hoe werkt dat?

Als kleine ondernemer is het niet altijd eenvoudig om zakelijk een auto te leasen of financiering te krijgen. Veel leasemaatschappijen bieden pas mogelijkheden als je bedrijf al een aantal jaren bestaat en jaarrekeningen voorhanden zijn. Voor u als ZZP-ondernemer kan dit een struikelblok zijn. Je weet immers niet wat jouw onderneming gaat brengen en wilt voorzichtig starten.

Een oplossing is dan het zakelijk leasen van een gebruikte auto. Je wordt de eigenaar van de auto en hiermee heb je fiscale voordelen zoals BTW aftrek en investerings- en renteaftrek. Je betaalt maandelijks een vast bedrag wat afhankelijk is van de aanschafwaarde van de auto, termijn en de slottermijn.

Het is ook mogelijk om een auto te leasen als startende zzp’er!

Om in aanmerking te komen voor Zakelijk financial Lease moet u als ZZP ondernemer aan de volgende eis voldoen: ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.


Bekijk leasevoorraad

De voordelen van het financial leasen van een auto als zzp’er

Wat zijn de voordelen van jou als ZZP ondernemer om een gebruikte auto zakelijk te leasen met Financial Lease?

  • Keuze uit duizenden auto’s
  • Je wordt eigenaar van de auto;
  • Snelle en eenvoudige procedure;
  • Je bepaalt de looptijd van de lease;
  • BTW aftrek en andere fiscale voordelen;
  • Binnen een week kun je beschikken over de auto;
  • Minimale investering nodig, behoudt van je liquiditeit;
  • Door de aanschaf van een occasion, een laag leasebedrag per maand.


Financial lease berekenen

Geïnteresseerd in Zakelijk Leasen voor zzp’ers?

Ben je op zoek naar een auto of wil je een bedrijfswagen leasen als zzp’er? Bekijk dan de mogelijkheden op de website en neem contact op één van onze specialisten: 035-5237734 of vraag een offerte aan.


Offerte aanvragen

Gerelateerde Blog items

Omhoog