Financial lease bij Nationale Autolease

Financial Lease Auto voor ZZP’ers

Financial lease voor zzp’ers, we leggen je in dit artikel uit wat de voordelen zijn:

Financial Lease is een flexibele leasevorm, bij uitstek geschikt voor ZZP’ers. Doordat u geen gebruik hoeft te maken van uw eigen financiële middelen behoudt u uw liquiditeit en profiteert u van alle mogelijkheden die Financial Lease te bieden heeft. Lees hier alles over de voordelen van Financial Lease. Wil jij zakelijk leasen als zzp’er? Op deze pagina vind je alle voordelen.

Interessant voor de ZZP ondernemer: Zakelijk auto leasen met financial lease

Als kleine ondernemer is het niet altijd eenvoudig om zakelijk een auto te leasen c.q. financiering te krijgen. Veel leasemaatschappijen bieden pas mogelijkheden als uw bedrijf al een aantal jaren bestaat en jaarrekeningen voorhanden zijn. Voor u als ZZP ondernemer kan dit een struikelblok zijn. U weet immers niet wat uw bedrijf gaat brengen en wilt voorzichtig starten.

Een oplossing is dan zakelijk financial Lease van een gebruikte auto. U wordt de eigenaar van de auto en hiermee heeft u fiscale voordelen zoals BTW aftrek en investering- en renteaftrek. U betaalt maandelijks een vast bedrag wat afhankelijk is van de aanschafwaarde van de auto, termijn en de slottermijn.

Om in aanmerking te komen voor Zakelijk financial Lease moet u als ZZP ondernemer aan de volgende eis voldoen: ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.

De voordelen om een auto zakelijk te leasen voor een ZZP ondernemer via Financial Lease

Wat zijn de voordelen van u als ZZP ondernemer om een gebruikte auto zakelijk te leasen met Financial Lease? Binnen een week kunt u beschikken over de auto;

  • Snelle en eenvoudige procedure;
  • U wordt eigenaar van de auto;
  • U bepaalt de looptijd van de lease;
  • BTW aftrek en andere fiscale voordelen;
  • Minimale investering nodig, behoudt van uw liquiditeit;
  • Door de aanschaf van een occasion, een laag leasebedrag per maand;
  • Keuze uit duizenden auto’s.

Geïnteresseerd in Zakelijk Leasen voor de ZZP?

Bent u ook geïnteresseerd wat de mogelijkheden voor zakelijk leasen voor zzp’ers? Neem dan contact op met één van onze specialisten: 035-5237734 of vraag een offerte aan.

Gerelateerde Blog items

Omhoog