Financial lease bij Nationale Autolease

Financiering zakelijke auto berekenen

Heb je hulp nodig bij het berekenen van de kosten voor een Financial Lease? Het berekenen van je maandelijkse lasten kan eenvoudig via onze site.

Wil je een bedrijfsauto zakelijk financieren?

Een zakelijke financiering biedt je als ondernemer de kans om jouw favoriete bedrijfsauto te kopen zonder liquiditeitsverlies. Daarnaast profiteer je van diverse fiscale voordelen, zoals rente- en investeringsaftrek. De auto komt op de balans van je bedrijf, zodat je economisch eigenaar wordt. Hoe kan je de zakelijke financiering van een auto berekenen?


Prijs berekenen

Zo kan je het financieren van je zakelijke auto berekenen.

Via de leasecalculator heb je binnen de kortste keren duidelijkheid over wat je auto per maand gaat kosten. Er zijn een paar dingen die je in moet vullen, te weten:

  • aankoopprijs;
  • eventuele aanbetaling of inruilwaarde;
  • te financieren bedrag;
  • looptijd in maanden;
  • slottermijn

Je kunt zelf een looptijd kiezen of een slottermijn opnemen, waardoor de maandelijkse lasten omlaag gaan. Door de inruilwaarde van je huidige auto mee te nemen, houd  je de maandelijkse lasten nog lager. Uiteindelijk bepaalt de financieringsmaatschappij het bedrag van de slottermijn. Dit heeft onder andere te maken met het bouwjaar van de auto, type object en kilometerstand.

Vraag snel een financieringsofferte aan

Heb je eenmaal je leasetarief berekend met de handige calculator, dan is je droomauto binnen handbereik. Vraag daarom snel een offerte aan! Een zakelijke financiering biedt je als ondernemer de kans om je favoriete bedrijfsauto te kopen zonder liquiditeitsverlies.


Offerte aanvragen

Gerelateerde Blog items

Omhoog