Financial lease bij Nationale Autolease

Gebruikte bestelauto kopen met een Financial Lease

Om als ondernemer je klanten snel en efficiënt te bereiken heb je een goede zakelijke bedrijfsauto nodig. Als je als ondernemer niet direct het geld hebt liggen is de oplossing om met een Financial Lease een gebruikte bestelauto te kopen. Veel ondernemers hebben de auto nodig om hun werkmateriaal te vervoeren zoals een schilder, timmerman, loodgieter en klussenbedrijf. Het is belangrijk dat al je werkmateriaal makkelijk te pakken is bij een klus. EEn bedrijfsauto is voor een ondernemer dus onmisbaar.

Maar ook wanneer je een bloemenwinkel, meubelzaak, bezorgservice, restaurant of ander bedrijf hebt, heb je behoefte aan een bestelauto waarin je goederen kan vervoeren.


Bekijk bestelauto’s

Gebruikte bestelauto leasen

Een bedrijfsbus leasen is een goede oplossing wanneer je het aankoopbedrag niet in een keer kan betalen. Maar ook wanneer je dit wel kan en tevens nog een andere investering wilt doen in je bedrijf is Financial Lease de oplossing. Een bedrijfsauto is altijd makkelijker te financieren dan andere bedrijfsmiddelen. Dit komt omdat de bedrijfsauto altijd een bepaalde waarde houdt, dit is een zekerheid voor de financieringsmaatschappij.

Startende ondernemer

Ben je een startende ondernemer dan heb je in het begin veel kosten voor de inrichting van een bedrijfspand, het aanschaffen van materiaal of gereedschap en andere opstartkosten. Het is voor een startende ondernemer mogelijk om een zakelijke bus of auto te financieren. Voor startende ondernemers is een Financial Lease vaak mogelijk zonder jaarcijfers. De auto moet dan wel passen bij de bedrijfsvoering. Dit geldt voor zowel een personenauto als voor een bestelauto. In sommige gevallen wordt er een aanbetaling gevraagd.

Combinatie van Financial lease en zelf een aanbetaling doen of een auto inruilen

Voor ondernemers die al een bedrijfsauto hebben en hun auto willen inruilen is Financial Lease ook mogelijk. Hiermee verlaag je het te financieren bedrag en daarmee ook de maandtermijn. Het kan ook dat je geen inruil auto hebt maar wel graag een aanbetaling wilt doen om op een maandtermijn uit te komen dat past bij je onderneming. 

Gebruikte bestelauto kopen of leasen

Een tweedehands bestelauto leasen is een goede en betaalbare optie voor ondernemers. Het aankoopbedrag voor een gebruikte bestelauto is voordeliger dan een nieuwe auto omdat in het begin de afschrijving het hoogste is. Tevens is een gebruikte bestelauto snel leverbaar en kan je snel je klanten bezoeken.


Bekijk bestelauto’s

Maak je maandtermijn nog aantrekkelijker met een slottermijn

Als je een gebruikte bestelauto koopt is het mogelijk om een slottermijn in het financial leasecontract op te nemen. De slottermijn is een reële waarde van de bestelauto aan het einde van de looptijd van het financial leasecontract. Over een slottermijn los je niet af en daardoor wordt de maandtermijn lager.

Voordelen van een Financial Lease zakelijke bedrijfsauto

  • Bedrijfsauto komt op de balans van je bedrijf hierdoor veel fiscale voordelen
  • BTW terug te vorderen
  • Volledig eigenaar vanaf het begin van de Financial Lease
  • Geen beperking van het aantal te rijden kilometers
  • Bepaal zelf de leverancier, merk en model van je Financial Lease bedrijfswagen
  • Je houdt je liquiditeit om te investeren in je bedrijf en zo je bedrijf te laten groeien
  • Sluit zelf de goedkoopste autoverzekering
  • Rijd met een lage maandtermijn je gewenste bedrijfsauto

Gebruikte bestelauto kopen bij NationaleAutolease

Wij hebben een ruime voorraad gebruikte bedrijfswagens op onze website die direct leverbaar zijn. Staat je gewenste auto er niet tussen of wil je je gebruikte bestelauto ergens anders kopen? Geen probleem; NationaleAutolease werkt met alle dealerbedrijven in Nederland.

Populaire merken en scherpe lease deals

Het is per bedrijfsvoering verschillend aan welke eisen een auto moet voldoen. Het kan dat er betimmering van de bedrijfsauto nodig is voor bijvoorbeeld een timmerbedrijf of een schildersbedrijf. Dit extra bedrag kan meegenomen worden in de Financial Lease. Bekijk hier de scherpste lease deals.

Is je interesse gewekt voor Financial Lease van een occasion bedrijfsauto, bekijk dan onze voorraad bedrijfsauto’s en doe makkelijk en vrijblijvend een Financial Lease aanvraag.

Wil je eerst meer informatie over Financial Lease neem dan contact met ons op via 035 523 77 34 of mail naar [email protected] en wij vertellen je alles over de mogelijkheden van Financial Lease voor je bedrijf.


Bekijk bestelauto’s

Gerelateerde Blog items

Omhoog