Financial lease bij Nationale Autolease

Top 10 zakelijke lease auto’s van 2024

Je bent ondernemer en je bent op zoek naar een goede, betrouwbare en degelijke bedrijfsauto. Voor het maken van je keuze hebben wij de populairste Zakelijke Lease auto’s op een rijtje gezet.

 Een lease auto top 10 voor ieder wat wils. Hierin staan zowel bestelbussen als personenauto’s die je zakelijk kan rijden met een Financial Lease. Tevens staan er ook Elektrische Zakelijke auto’s in deze top 10.

Onze top 10 lease auto’s

In 2024 heb je echt deze zakelijke lease auto’s nodig. Er zitten veel voordelen aan een auto zakelijk leasen.

In de top 10 van zakelijke lease auto’s staan steeds meer elektrische lease auto’s. Ondernemers kiezen steeds vaker voor Elektrisch rijden. De voordelen van Elektrisch rijden zijn groot. Zo heb je veel fiscale voordelen, een lage bijtelling, geen wegenbelasting en lage onderhoudskosten. Om de klimaatdoelstellingen te halen wil de overheid Elektrische zakelijk leasen steeds meer stimuleren.

Financial Lease top 10

Deze auto’s zijn onderdeel van Financial Lease. Waarom deze auto’s in onze top 10 van zakelijke lease auto’s staan beschrijven wij per auto voor je!

1. Volkswagen Polo; is de meest geliefde Zakelijke Leaseauto

De Volkswagen Polo is de meest verkochte Zakelijke Lease auto in Nederland. De Volkswagen Polo is sportief, ruim en qua prijs kwaliteit is deze auto zeer aantrekkelijk. Je rijdt de Volkswagen Polo al vanaf € 135,00 per maand.

Volkswagen Polo

2. Tesla Model 3; Elektrisch Zakelijk rijden met het grootste voordeel

Met een 15 inch touchscreen dashboard heeft de Tesla Model 3 een prominente plaats ingenomen in de lijst van Zakelijke Leaseauto’s. Het onderhoud is minimaal en wanneer iets aan vervanging toe is, krijg je op je touchscreen een melding. Alle Upgrades worden op afstand uitgevoerd. De Tesla Model 3 garandeert maximale veiligheid.

Tesla Model 3

3. Volkswagen Golf; zeer geschikt als Zakelijke auto

De Volkswagen Golf bevindt zich al jaren in de lijst van populaire zakelijke auto’s. De Volkswagen Golf is ruim heeft een perfecte wegligging en rijdt zeer sportief. Tevens is de Volkswagen Golf ook een fijne gezinsauto wanneer je de auto naast zakelijk ook privé wilt rijden.

Volkswagen Golf

4. De Volkswagen Caddy; een bedrijfsauto met de rijeigenschappen van een Golf

De Volkswagen Caddy is een compacte bestelbus en wordt vaak ingezet voor pakketbezorging en kleinere zakelijke klussen. Een zeer geschikte auto voor een startende ondernemer. Je rijdt hem al vanaf € 150,00 per maand.

Volkswagen Caddy

5. Ford Transit Custom; een meervoudig bekroonde bedrijfswagen

De Ford Transit Custom is in veel variaties te krijgen. Je kan als ondernemer de auto afstemmen op jouw wensen in verschillende lengtes en dakhoogte. Een ideale bedrijfswagen.

Ford Transit Custom

6. Ford Focus; een veelzijdige zakelijke auto

De Ford Focus heeft meerdere prijzen in de wacht gesleept. Deze auto is ruim, luxe en zeer comfortabel en heeft hele fijne rijeigenschappen. De aanschafprijs is ook zeer vriendelijk. De auto is goed te gebruiken als zakenauto maar ook als gezinsauto doet de Ford Focus het heel goed.

Ford Focus

7. Peugeot 208; de compacte stadsauto

De Peugeot 208 is een makkelijke wendbare auto die goed te gebruiken is in de stad. Hij is verkrijgbaar in leuke kleuren en heeft een vlotte look. Hoe leuk om in deze vrolijke maar toch zakelijke auto bij je klant aan te komen. De Peugeot 208 is verkrijgbaar in benzine uitvoering maar ook elektrisch.

Peugeot 208

8. Mercedes Benz Vito; de veelzijdige bedrijfswagen

De Mercedes Benz Vito biedt de functionaliteiten van een bedrijfsauto en het comfort van een personenauto. Dat is toch wat iedere ondernemer wil. Er zijn diverse uitvoeringen dus voor iedere ondernemer van kleine tot middelgroot is deze populaire zakelijke auto favoriet. Wij bieden een scherpe lease deal vanaf €140,- per maand.

Mercedes Benz Vito

9. Kia Niro; de opvallende nieuwkomer in de lijst populaire van Zakelijke lease auto’s

Kia heeft met deze Cross-over een succes auto in handen. De e-Niro behaalde als één van de eerste auto’s op de elektrische markt een indrukwekkend actieradius.

Kia Niro

 

10. Volkswagen Transporter; de ideale bedrijfswagen

De Volkswagen Transporter is voor veel ondernemers de favorieten bedrijfsauto. De Transporter is een kwalitatief hoogwaardige bedrijfsauto met veel opslagruimte. Vanaf slecht € 225,00 per maand rijd je voordelig in de populairste lease auto van ondernemers.

Volkswagen Transporter

Regel de Financial Lease voor jouw zakelijke lease auto bij Nationale Autolease

Nationale Autolease heeft veel ervaring met het geven van het juiste advies aan ondernemers bij de aankoop van een zakelijke lease auto. Wij zorgen altijd dat jij het beste Financial Lease voorstel krijgt voor de aankoop van je zakelijke auto. Zo kan jij je kan bezighouden houden met ondernemen.

Door je nieuwe zakelijke auto te kopen met een Financial Lease behoudt je je eigen geld. Hiermee kan je investeringen doen in je bedrijf waardoor je bedrijf kan groeien. Je kan dan denken aan investeren in automatisering of het aanschaffen van machines of gereedschap. 

Bij Financial Lease is de zakelijke auto onderpand van de financiering. Hierdoor is een lening als Financial Lease makkelijker af te sluiten omdat er een onderpand op zit wat courant is. Dit dekt het risico bij de banken af en daardoor zijn zij eerder bereid om hiervoor geld te verstrekken. Ondanks dat de auto onderpand is van de Financial Lease wordt je wel eigenaar van de zakelijke auto. Waardoor je gebruik kan maken van heel veel voordelen.

Waarom kiezen voor Nationale Autolease ?

  • Snelheid, wij streven naar een acceptatie binnen 24 uur

  • Transparant, wij leggen je uit hoe de maandtermijn is opgebouwd

  • Flexibel, tussentijds een andere zakelijke auto kopen is mogelijk

  • Bereikbaarheid, wij zijn 6 dagen per week bereikbaar voor onze klanten

  • Goede Reviews, onze klanten beoordelen ons met een 9,5

  • Beste prijs, wij doen altijd een passend voorstel

Wil je een Financial Lease voor de aankoop van jouw zakelijke auto ? Doe vrijblijvend een aanvraag.  Wanneer je nog vragen hebt dan kan je onze Lease Adviseurs bellen op 035 523 7734.

Gerelateerde Blog items

Omhoog