Financial lease bij Nationale Autolease

Wat is Financial Lease?

Financial Lease is een zakelijke financiering waarmee je een auto kunt kopen voor je onderneming. Je betaalt de auto in maandelijkse vaste termijnen terug aan de financieringsmaatschappij. Je hoeft de auto dus niet in één keer te betalen. Zo houd je als ondernemer geld over om andere investeringen te doen in je bedrijf. Hiermee kan je je onderneming laten groeien! Slim ondernemen noemen wij dat !

Wat is de betekenis van Financial Lease?

Financial lease biedt jou als ondernemer of als startende ondernemer de beschikking over een auto die je nodig hebt om je bedrijfsvoering efficiënt, flexibel en succesvol uit te voeren. Dit alles zonder dat het je onderneming liquide middelen kost. Met Financial Lease ben je direct eigenaar van de nieuwe bedrijfsauto. Daardoor profiteer je van de vele fiscale voordelen zoals btw-teruggave, renteaftrek, afschrijving en investeringsaftrek. 

Nationale Autolease kijkt wat er bij je organisatie past en geeft je het beste advies zodat je zorgeloos kunt rijden.

Bekijk deze video voor een complete uitleg over Financial Lease

Video afspelen

De voordelen van Financial Lease

Financial Lease brengt veel voordelen met zich mee voor ondernemers. De aanschaf van een auto wordt namelijk gezien als zakelijke investering. Hierdoor krijg je te maken met allerlei fiscale voordelen, zoals afschrijving, investeringsaftrek en btw-teruggaaf. 

Voor meer informatie: www.belastingdienst.nl en www.autoenfiscus.nl.

Je profiteert daarnaast van nog meer voordelen, zoals:

 • Direct eigenaar van de auto
 • Direct de weg op met je nieuwe bedrijfsauto
 • Tussentijd van auto wisselen
 • Onbeperkt aantal kilometers rijden
 • De mogelijkheid tot vervroegd (boetevrij) aflossen
 • Profiteert als ondernemer van verschillende fiscale voordelen
 • Houd je eigen vermogen in de onderneming, geen liquiditeitsverlies
 • Bepaal zelf het kredietbedrag, looptijd en hoogte van maandtermijn
 • Als startende ondernemer ook een aanvraag doen, zonder jaarcijfers
 • Ruime voorraad aan nieuwe of gebruikte bedrijfsauto’s

Hoe vraag je een Financial Lease aan?

Overweeg je als ondernemer een bedrijfsauto aan te schaffen met financial lease? Zoek dan je favoriete auto uit in onze leasevoorraad. Staat je ideale bedrijfsauto niet tussen onze leasevoorraad, maar heb je de auto elders gevonden? Ook dan ontvang je van ons een zeer scherp lease voorstel.

Je bepaalt als ondernemer zelf de looptijd, aanbetaling, slottermijn en daarmee de maandtermijn. Het is ook mogelijk om een auto in te ruilen. Wij bieden de aanvraag aan bij de financieringsmaatschappijen waar wij een samenwerking mee hebben. Het voordeel dat wij met meerdere financieringsmaatschappijen samenwerken is dat wij daardoor altijd het beste voorstel doen! 

Heb je een goedkeuring ontvangen voor de financial lease aanvraag van je bedrijfsauto? Dan verzorgen wij voor jou de complete financiële afhandeling. Het enige wat jij doet, is het aanleveren van benodigde documenten. Jij kan je volledig bezig houden met ondernemen !

Wij beoordelen je aanvraag binnen 24 uur. Onze leasetarieven behoren tot de voordeligste van Nederland. Binnen 2 werkdagen kan jij met de bedrijfsauto naar je klanten rijden! Bereken direct je financial lease via de lease calculator!

Waarom anderen kiezen voor Nationale Autolease

Met meer dan 20 jaar financieringservaring in de automotive branche, kunnen wij het volgende garanderen:

 • Deskundig en objectief advies
 • Geen liquiditeitsverlies
 • Keuze uit diverse looptijden
 • Fiscaal aantrekkelijk door rente- en investeringsaftrek
 • Lease tot 100% van de aanschafprijs exclusief of inclusief btw (indien van toepassing)
 • Recht op terugvordering btw over aanschafprijs (indien van toepassing)
 • Economisch eigenaar, auto komt op balans
 • Overzichtelijk door alleen rente en afschrijving
 • Lager leasetermijn door mogelijkheid van slottermijn
 • Bedragen onder € 50.000, geen jaarcijfers noodzakelijk

Veelgestelde vragen

Ja, je kan tijdens het Financial Lease contract je auto inruilen en een andere auto kopen. Dan komt er een nieuw Financial Lease contract met de nieuwe gegevens van de auto. Wanneer de auto duurder is dan kan ook het te leasen bedrag aangepast worden.

Nee, Financial Lease is alleen voor zelfstandig ondernemers met een KvK-inschrijving.

Ja, als starter kan je een Financial Lease aanvragen. Het kan zijn dat de financieringsmaatschappij vraagt om een aanbetaling om het risico te verminderen of dat ze aangeven dat het object moet passen bij het soort bedrijf.

Ja, bij Financial Lease ben je direct economisch eigenaar van de auto. De auto komt op de balans van je onderneming te staan. Na de betaling van de laatste termijn van de Financial Lease ben je ook juridisch eigenaar van de auto.  

Nee, Financial Lease is alleen het financieren van de auto. Je moet zelf de autoverzekering afsluiten en kan dit tegen het beste tarief regelen. Onderhoud en wegenbelasting komen ook voor eigen rekening.

Ja, je mag de bedrijfsauto ook privé rijden. Wanneer je minder dan 500 kilometer per jaar rijdt dan betaal je geen bijtelling. Kom je boven de 500 kilometer per jaar dan moet je bijtelling betalen.

Meer weten over dit onderwerp:

Gerelateerde Blog items

Omhoog