Wat is financial lease?

Wat is financial lease?

Financial lease is een (zakelijke) lening, voor een object, op jouw bedrijf met of zonder slottermijn. In het termijnbedrag zit een rente- en een aflossingscomponent.

Zorgeloos rijden

Financial lease biedt jou als ondernemer of als startend ondernemer de beschikking over een auto die je nodig hebt om jouw bedrijfsvoering efficiënt, flexibel en succesvol uit te voeren zonder dat het je onderneming liquide middelen kost. Tevens profiteer je van de vele fiscale voordelen. NationaleAutolease.nl kijkt wat er bij jouw organisatie past en geeft je de beste advies zodat je zorgeloos kunt rijden.

100% zekerheid

NationaleAutolease.nl helpt jou bij de aanschaf van nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfsauto’s met een aanschafwaarde vanaf 5.000,- tot 100% van de aanschafwaarde (exclusief BTW). Indien je bedrijf geen btw kan verrekenen kunnen wij jou helpen tot maximaal 100% van de aankoopwaarde inclusief BTW. Je kiest voor 100% zekerheid wanneer je voor een financial lease kiest. Financial lease heeft een vaste afschrijving gedurende de looptijd, een vaste maandelijkse leasetermijn en geen beperking van kilometers. NationaleAutolease.nl heeft als uitgangspunt dat het bouwjaar van de auto en de looptijd van de financial lease samen niet meer dan 12 jaar mogen zijn. Je stemt daarmee de looptijd van het contract af op de economische levensduur van jouw auto.

Bepaal zelf de hoogte van het termijnbedrag

Door de restwaarde van de auto op te nemen in de financial leaseovereenkomst bestaat de mogelijkheid om de maandelijkse leasetermijn te verlagen. Ook een aanbetaling of inruilwaarde van jouw huidige auto kan je leasetermijn verlagen.

Makkelijker kunnen we het niet maken

Wij verzorgen voor jou de complete aanvraag en de financiële afhandeling. Het enige wat jij doet is het aanleveren van benodigde documenten. Wij beoordelen jouw aanvraag binnen 24 uur. Onze leasetarieven behoren tot de voordeligste van Nederland.

Fiscale voordelen

Je bent economisch eigenaar van de auto tijdens de looptijd van het contract. De auto komt op de balans van jouw bedrijf te staan. De gefactureerde BTW kun je als ondernemer/eigenaar weer terugvorderen bij de aangifte omzetbelasting. Tevens profiteer jij van de rente- en afschrijvingskosten welke voor jou fiscaal aftrekbaar zijn. Mocht het een auto betreffen op grijs kenteken( bestelbus) of een auto met een lage CO2 uitstoot dan kom je tevens in aanmerking voor investeringsaftrek. Mocht je een startende ondernemer zijn dan kun je gebruik maken van de regeling starters aftrek. Voor meer informatie: www.belastingdienst.nl en www.autoenfiscus.nl

Waarom kiest u voor NationaleAutolease.nl

Meer dan 20 jaar financieringservaring in de Automotive branche.

  • Deskundig en objectief advies
  • Je hebt geen liquiditeitsverlies
  • Fiscaal aantrekkelijk door rente- en investeringsaftrek
  • Financial lease tot 100% van de aanschafprijs exclusief of inclusief BTW (indien van toepassing)
  • Recht op terugvordering BTW over aanschafprijs (indien van toepassing)
  • Je bent economisch eigenaar, auto komt op balans
  • Overzichtelijk door alleen rente en afschrijving
  • Keuze uit diverse looptijden
  • Lager leasetermijn door mogelijkheid van slottermijn
  • Bedragen onder 50.000, – geen jaarcijfers noodzakelijk

Gerelateerde BLog items