Wat is financial lease?

Wat is financial lease?

Financial lease is een (zakelijke) lening, voor een object, op uw bedrijf met of zonder slottermijn. In het termijnbedrag zit een rente- en een aflossingscomponent.

Zorgeloos rijden

Financial lease biedt u als ondernemer of als startend ondernemer de beschikking over een auto die u nodig hebt om uw bedrijfsvoering efficiënt, flexibel en succesvol uit te voeren zonder dat het uw onderneming liquide middelen kost. Tevens profiteert u van de vele fiscale voordelen. NationaleAutolease.nl kijkt wat er bij uw organisatie past en geeft u het beste advies zodat u zorgeloos kunt rijden.

100% zekerheid

NationaleAutolease.nl helpt u bij de aanschaf van nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfsauto’s met een aanschafwaarde vanaf 5.000,- tot 100% van de aanschafwaarde (exclusief BTW). Indien uw bedrijf geen btw kan verrekenen kunnen wij u helpen tot maximaal 100% van de aankoopwaarde inclusief BTW. U kiest voor 100% zekerheid wanneer u voor een financial lease kiest. Financial lease heeft een vaste afschrijving gedurende de looptijd, een vaste maandelijkse leasetermijn en geen beperking van kilometers. NationaleAutolease.nl heeft als uitgangspunt dat het bouwjaar van de auto en de looptijd van de financial lease samen niet meer dan 12 jaar mogen zijn. U stemt daarmee de looptijd van het contract af op de economische levensduur van uw auto.

Bepaal zelf de hoogte van het termijnbedrag

Door de restwaarde van de auto op te nemen in de financial leaseovereenkomst bestaat de mogelijkheid om de maandelijkse leasetermijn te verlagen. Ook een aanbetaling of inruilwaarde van uw huidige auto kan uw leasetermijn verlagen.

Makkelijker kunnen we het niet maken

Wij verzorgen voor u de complete aanvraag en de financiële afhandeling. Het enige wat u doet is het aanleveren van benodigde documenten. Wij beoordelen uw aanvraag binnen 24 uur. Onze leasetarieven behoren tot de voordeligste van Nederland.

Fiscale voordelen

U bent economisch eigenaar van de auto tijdens de looptijd van het contract. De auto komt op de balans van uw bedrijf te staan. De gefactureerde BTW kunt u als ondernemer/eigenaar weer terugvorderen bij de aangifte omzetbelasting. Tevens profiteert u van de rente- en afschrijvingskosten welke voor u fiscaal aftrekbaar zijn. Mocht het een auto betreffen op grijs kenteken( bestelbus) of een auto met een lage CO2 uitstoot dan komt u tevens in aanmerking voor investeringsaftrek. Mocht u een startende ondernemer zijn dan kunt u gebruik maken van de regeling starters aftrek. Voor meer informatie: www.belastingdienst.nl en www.autoenfiscus.nl

Waarom kiest u voor NationaleAutolease.nl

Meer dan 20 jaar financieringservaring in de Automotive branche.

  • Deskundig en objectief advies
  • U hebt geen liquiditeitsverlies
  • Fiscaal aantrekkelijk door rente- en investeringsaftrek
  • Financial lease tot 100% van de aanschafprijs exclusief of inclusief BTW(indien van toepassing)
  • Recht op terugvordering BTW over aanschafprijs (indien van toepassing)
  • U bent economisch eigenaar, auto komt op balans
  • Overzichtelijk door alleen rente en afschrijving
  • Keuze uit diverse looptijden
  • Lager leasetermijn door mogelijkheid van slottermijn
  • Bedragen onder 25.000, – geen jaarcijfers noodzakelijk

Gerelateerde BLog items