BMW

BMW Leasen

Bent u ook dol op BMW’s? Niet vreemd, het automerk is al jaren populair onder succesvolle ondernemers. De BMW modellen maken indruk, zowel wat betreft design als rijprestaties. Een representatieve BMW rijden wordt met Financial Lease betaalbaar. Financial Lease biedt vele fiscale voordelen en is met vaste maandelijkse lasten beheersbaar voor ondernemingen.

BMW; hét automerk voor de sportieve zakelijke rijder

Het automerk uit München heeft opvallend genoeg een geschiedenis in de luchtvaart en spoorweg industrie. De eerste BMW auto verscheen vele jaren na de oprichting in 1929. Sindsdien heeft BMW zich opgewerkt als een topmerk in de auto-industrie met verschillende modellen in het hogere segment. BMW kenmerkt zich door het sportieve karakter van de modellen. Zo houdt het automerk, als één van de weinige, nog vast aan een achterwielaandrijving. Rijprestaties staan hoog in het vaandel en zorgen voor een loyale rijderspubliek. BMW loopt voorop als het op innovaties aankomt. Zo is de i3, BMW’s eerste volledige elektrisch aangedreven auto, een rechtstreekse hit geworden in Nederland.

Een BMW rijden via Financial Lease?

Financial Lease is een populaire leasevorm onder ondernemers. Met een Financial Lease wordt u economisch eigenaar van de auto zonder gebruik te maken van uw financiële bedrijfsmiddelen. Zo kunt u uw bedrijfsmiddelen aanwenden voor andere investeringen in uw onderneming. Bovendien geniet u van verschillende fiscale voordelen. Zo mag u het volledige BTW bedrag over de BMW terugvorderen bij de aangifte omzetbelasting. Een prettige meevaller!

Omhoog