Financial lease bij Nationale Autolease

Bedrijfsauto leasen

Financial lease is een populaire leasevorm onder ondernemers. Met Financial Lease kun je eenvoudig en voordelig een bedrijfsauto of bedrijfsbus leasen. Dit kan vaak ook nog eens zonder jaarcijfers te overleggen.

Nieuwe of gebruikte bedrijfsauto leasen?

De aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen of bus is voor veel ondernemers een kostbare aangelegenheid. Als je een nieuwe bedrijfsauto wilt leasen schrijf je met name in de eerste jaren het meeste af. Dit maakt de leaseprijs hoog voor de gehele lease periode. Wanneer je een tweedehands bedrijfsauto wilt leasen, dan is de eerste hoge afschrijving al gedaan. Hierdoor valt de leaseprijs van een gebruikte bedrijfswagen per maand lager uit dan een nieuwe bedrijfswagen. Er is een groot aanbod van gebruikte bedrijfsauto’s en bussen.

Bij Nationale Autolease is het mogelijk om gebruikte bedrijfsauto’s of bussen te leasen.

 

Tweedehands bedrijfswagen leasen met Financial Lease

Koop je een bedrijfsauto met een Financial Lease dan ben je direct eigenaar van de gebruikte bedrijfsauto. Het leasen van een gebruikte bedrijfswagen heeft veel voordelen ten opzichte van operational lease. Je hebt namelijk met een gebruikte bedrijfsauto recht op investeringsaftrek. In combinatie met afschrijving, rente aftrek, BTW-voordeel en het behouden van je liquiditeit is financial lease van gebruikte bedrijfswagens buitengewoon interessant voor jou als ondernemer.

De 6 voordelen voor ondernemers op een rij

 • Ondernemers hebben recht op investeringsaftrek
 • Een jong gebruikte bedrijfsauto voelt en rijdt als nieuw
 • Vaak kan je jonge bedrijfswagen leasen zonder jaarcijfers
 • Lage leaseprijs doordat de eerste hoge afschrijving al is gedaan
 • Wordt direct eigenaar van de auto en kies zelf waar je de auto onderhoudt
 • Geniet van andere fiscale voordelen zoals afschrijving, rente-aftrek en BTW

Populaire bedrijfswagens om te leasen

 1. 1.  Volkswagen Polo
 2. 2.  Tesla Model 3
 3. 3.  Volkswagen Golf
 4. 4.  Volkswagen Caddy
 5. 5.  Ford Transit
 6. 6.  Ford Focus
 7. 7.  Peugeot 208
 8. 8.  Mercedes Benz Vito
 9. 9.  Kia Niro
 10. 10. Volkswagen Transporter

Staat jouw bedrijfswagen niet in de lijst? Bekijk dan al onze gebruikte bedrijfswagens en bussen.

Bekijk nu het actuele aanbod van alle gebruikte bedrijfsauto’s bij Nationaleautolease.nl of bel met een van onze experts voor een onafhankelijk advies van financial lease: 035-5237734

Lease met financial lease een bedrijfswagen, bedrijfsauto of bestelbus.

Lease een bedrijfswagen zonder jaarcijfers

Financial lease zonder jaarcijfers om in een goede bedrijfswagen te rijden heeft natuurlijk zijn voordelen. Wij proberen hiermee de startende ondernemer en ZZP’er op weg te helpen. Als jonge ondernemers zal je af en toe een bedrijfsinvestering moeten doen. Waaronder natuurlijk de aanschaf van een bedrijfsauto.  Je hebt dan vaak nog geen jaarcijfers maar als je een auto koopt die bij je bedrijfsvoering past is het zeker mogelijk om een Financial Lease af te sluiten. Wij helpen je in dit geval graag verder.

Gerelateerde Blog items

Omhoog