Financial lease bij Nationale Autolease

Gebruikte Bedrijfsauto Leasen: 6 voordelen

Financial lease is een populaire leasevorm onder ondernemers. Met financial lease kunt u voordelig in een jong gebruikte bedrijfswagen of bestelauto rijden en vaak kan je ook leasen zonder jaarcijfers.

Waarom een gebruikte in plaats van een nieuwe bedrijfsauto leasen?

De aanschaf van een bedrijfswagen is voor velen een kostbare aangelegenheid. Als u een nieuwe bedrijfswagen wilt leasen schrijft u met name in de eerste jaren het meeste af. Dit maakt de leaseprijs hoog voor de gehele lease periode. Indien u een gebruikte bedrijfswagen wilt leasen, dan is de eerste hoge afschrijving al gedaan. Hierdoor valt de leaseprijs van een gebruikte bedrijfswagen per maand lager uit dan een nieuwe bedrijfswagen. Er is een groot aanbod van gebuikte bedrijfsauto’s, ook die niet ouder zijn dan 5 jaar en met weinig gereden kilometers.

Een gebruikte bedrijfswagen leasen met financial lease

Indien u uw bedrijfsauto via financial lease koopt betekent dat dat u de eigenaar van de gebruikte bedrijfsauto bent. Het leasen van een gebruikte bedrijfswagen heeft veel voordelen ten opzichte van operational lease. U heeft namelijk met een gebruikte bedrijfsauto recht op investeringsaftrek. In combinatie met afschrijving, renteaftrek, BTW-voordeel en het behouden van uw liquiditeit is financial lease van gebruikte bedrijfswagens buitengewoon interessant voor u als ondernemer.

De 6 voordelen voor ondernemers op een rij:

  1. Lage leaseprijs doordat de eerste hoge afschrijving al is gedaan
  2. Een jong gebruikte bedrijfsauto voelt en rijdt als nieuw
  3. U wordt direct eigenaar van de auto en kiest zelf waar u de auto (goedkoper) onderhoud
  4. Ondernemers hebben recht op investeringsaftrek
  5. U geniet ook van andere fiscale voordelen zoals afschrijving-, rente-aftrek en BTW.
  6. Vaak kan je jonge bedrijfswagen leasen zonder jaarcijfers

Lease een bedrijfswagen zonder jaarcijfers

Financial lease zonder jaarcijfers om in een goede bedrijfswagen te rijden heeft natuurlijk zijn voordelen. Wij proberen hiermee de startende ondernemer en ZZP’er vooruithelpen. Als jonge ondernemers zal je af en toe een bedrijfsinvestering moeten doen. Waaronder natuurlijk de aanschaf van een bedrijfsauto. Vaak is het niet hebben van (goede) jaarcijfers voor banken en leasemaatschappijen een reden om jouw leaseaanvraag af te wijzen. Wij helpen je in dit geval graag verder.

Bekijk nu het actuele aanbod van alle gebruikte bedrijfsauto’s bij Nationaleautolease.nl of bel met een van onze experts voor een onafhankelijk advies van financial lease: 035-5237734

Lease met financial lease een bedrijfswagen, bedrijfsauto of bestelbus.

Ja, bij Nationale Autolease is het mogelijk om te leasen zonder jaarcijfers.

Gerelateerde Blog items

Omhoog