Over Ons

OVER ONS

Wie zijn wij?

NationaleAutolease.nl heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van financial lease. De ervaringen zijn opgedaan bij meerdere onafhankelijke en merkgebonden financieringsmaatschappijen. Kennis, prijs en transparantie staan bij NationaleAutolease.nl hoog in het vaandel.

  • NationaleAutolease.nl is volledig onafhankelijk en niet gebonden aan een leasemaatschappij, bank of automerk.
  • Door de optimale kennis en ervaring regelt NationaleAutolease.nl de juiste financial lease met de scherpste prijs die aan jouw eisen en wensen voldoen.
  • Jouw financial leaseaanvraag wordt bij NationaleAutolease.nl binnen 24 uur afgehandeld.

Voorraad aangeboden auto’s met financial leasetarieven

Mocht je jouw favoriete auto, in de voorraad op onze site, niet kunnen vinden, dan kun je toch een aanvraag doen via de leasecalculator van NationaleAutolease.nl . NationaleAutolease.nl werkt met een landelijk dealernetwerk van merkgebonden- en Bovag autobedrijven.

Investeren in jouw auto

Een financial lease op je auto is makkelijker te verkrijgen dan een financial lease of financiering op een ander bedrijfsmiddel. Doordat de waarde van een auto, op ieder moment, op een eenvoudige manier is te bepalen kunnen de maatschappijen dit positief meenemen in hun risicoanalyse.

Als je dus moet kiezen voor een financial lease tussen een auto of ander bedrijfsmiddel , kies dan een financial lease voor de auto zodat jij je liquiditeiten achter de hand houdt voor andere investeringen die moeilijker te financieren zijn.

Ronald Burwinkel
Oprichter / eigenaar

Ronald is specialist op het gebied van autolease. Zijn ervaring heeft hij opgedaan bij o.a. Renault Credit Nederland, Barter Finance en Ribank als Algemeen directeur. In 2006 is hij Burwinkel Finance gestart. Door zijn jarenlange ervaring en kennis werd dit zeer succesvol. Snelheid, objectief advies en bereikbaarheid staan bij hem hoog in het vaandel.

Neem contact op

Cecile Kuipers
Oprichter / eigenaar

Cécile heeft veel ervaring in financiële dienstverlening en is werkzaam geweest bij diverse grote banken en financieringsmaatschappijen waaronder Renault Financiering en Ribank als accountmanager. Flexibiliteit, persoonlijke aandacht en zoeken naar de beste oplossing voor jouw financial lease zijn haar sterke punten.

Neem contact op

Rutger Peters
Commercieel Manager

Rutger heeft de afgelopen 10 jaar zijn ervaring opgedaan bij diverse financiële dienstverleners, waaronder Volkswagenbank, Stern Finance en Bovemij Financiële Diensten. Door zijn ruime kennis en ervaring heeft hij op iedere vraag antwoord en kan hij u voorzien van het juiste advies.

Neem contact op

Omhoog