Financial lease bij Nationale Autolease
Content backup nationale autolease

Importeer uw auto op basis van Financial Lease

Een jong gebruikte auto importeren uit Duitsland kan heel interessant zijn. De auto’s zijn vaak heel compleet. De voordelen om uw auto te importeren op basis van Financial Lease zijn:

 • Kostenbesparing
 • Zeer complete auto’s
 • U hoeft geen geld voor te schieten bij het ophalen van de auto in Duitsland (UNIEK)
 • Inruil mogelijk
 • Groot aanbod via o.a. www.mobile.de
 • Garantie; Europese fabrieksgarantie
 • Transparant
 • Geen afleveringskosten

Een jong gebruikte auto importeren

Een jong gebruikte auto importeren uit Duitsland kan heel interessant zijn. De auto’s zijn vaak heel compleet. U heeft het voordeel dat de eerste afschrijving achter de rug is (deze is in het begin het hoogste) en u kunt volledig gebruik maken van het fiscale verschil tussen binnen- en buitenland. Als u een auto importeert betaalt u een gedeelte van de BPM. Dit bedrag is gebaseerd op de nieuwprijs en de CO2 uitstoot. Een auto van een jaar oud heeft een BPM reductie van 37%

Veilig een auto importeren is belangrijk. Het schadeverleden, onderhoudshistorie en het aantal voorgaande eigenaren zijn belangrijke punten om te bepalen of u de juiste auto koopt. De merken die het meest worden geïmporteerd zijn; BMW, Audi, Porsche, Mercedes Benz, Volkswagen, Volvo en Land Rover.

Importeren via Financial Lease

Ook een auto geïmporteerd uit Duitsland kunt u kopen met een Financial Lease. Dat levert u een extra fiscaal voordeel op. De rente is voor zakelijke financieringen aftrekbaar voor de belasting. De BTW kunt u direct bij de belastingdienst terugvorderen.

Heeft u uw gewenste auto gevonden dan wordt deze voor u opgehaald in het buitenland. De betaling wordt voorgeschoten en wanneer de auto in Nederland is wordt het hele traject van BPM/BTW en registreren van de auto bij RDW voor u verzorgt. Wilt u uw huidige auto inruilen dan is dat mogelijk. Er zijn meerdere mogelijkheden om uw auto te vinden in Duitsland. U kunt zoeken op de site www.mobile.de of u kunt een zoekopdracht geven.

Is uw interesse gewekt maak dan gebruik van de mogelijkheid om de door u gevonden auto via bijgaande link naar ons toe te sturen en wij werken het plaatje voor u uit. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons natuurlijk bereiken op telefoonnummer 035 523 77 34

 

Wilt u een financial lease afsluiten op uw import auto?? Stuur ons dan de link van de Duitse advertentie.

  Gerelateerde Blog items

  Omhoog