Financial lease bij Nationale Autolease

Elektrische occasion leasen met lage bijtelling

Een jonge elektrische occasion leasen is fiscaal interessant. Er zijn veel occasions waar je met Financial Lease nog een aantal jaren gebruik kunt maken van de lage bijtelling. De aanschafprijs van deze elektrische auto’s is lager dan een nieuwe en ook de overige voordelen zijn groot.

 

Lage bijtelling bij occasion lease van een elektrische auto

Het lage bijtellingspercentage is vijf jaar geldig na de eerste tenaamstelling. Stel je koopt een lage bijtelling auto die eind 2019 op kenteken is gezet, dan kun je nog bijna twee jaar gebruikmaken van het voordeel van de lage bijtelling.

Speciaal Leasetarief voor elektrische occasions

Er zijn financieringsmaatschappijen die elektrisch rijden stimuleren door een speciaal rente tarief aan te bieden voor ondernemers die een elektrische auto kopen met financial lease.

De voordelen van een elektrische auto zakelijk

Een ander voordeel is dat een gebruikte auto met lage bijtelling snel leverbaar is. In de huidige markt duurt de levering van een nieuwe auto minimaal een jaar. Bovendien is een jonge occasion vaak niet te onderscheiden van een nieuwe. Je laat dezelfde representatieve indruk achter bij jouw klanten en profiteert van veel voordelen:

 

  • Een lagere aanschafprijs
  • Snelle levering
  • BTW verrekenen
  • Financial lease rente is fiscaal aftrekbaar
  • Lage bijtelling
  • Geen brandstof kosten

 

Lees hier meer over bij de KvK.

Eelektrische occasion behoudt 5 jaar lage bijtelling

Als zakelijke rijder profiteer je vijf jaar van de lage bijtelling die geldt voor een elektrische auto. Zie onderstaande tabel voor jouw voordeel bij de aanschaf van een gebruikte elektrische auto. Hiermee heb je de zekerheid van de voordelen van een lage bijtelling in de komende jaren.

 

 

Dit biedt voor ondernemers die een elektrische occasion willen aanschaffen veel perspectief omdat je voor een relatief lage maandtermijn een elektrische gebruikte auto kan leasen.

Elektrische occasion leasen bij Nationale Autolease

Ben jij ondernemer en zou je graag een overstap maken naar een elektrische leaseauto, dan maken wij gratis en vrijblijvend een Financial Lease offerte voor je. Met Financial Lease ligt een elektrische auto dan wellicht eerder in je bereik.

Heb je vragen, bel dan met één van onze Lease Adviseurs of stuur een mail naar [email protected].

Gerelateerde Blog items

Omhoog