Scherpe lease deals

1. Volkswagen Transporter

De Volkswagen Transporter is voor veel ondernemers de favorieten bedrijfsauto. De Transporter is een kwalitatief hoogwaardige bedrijfsauto met veel opslagruimte. Vanaf slecht € 115,- per maand rijd je voordelig in de populairste lease auto van ondernemers.

2. Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is een compacte bestelbus en wordt vaak ingezet voor pakketbezorging en kleinere klussen. Een zeer geschikte auto voor een startende ondernemer. Je rijdt hem al vanaf €105,- per maand. Als dat geen scherpe lease deal is!

3. Volkswagen Golf

De Volkwagen Golf is een zeer populaire en zuinige auto voor ondernemers die veel onderweg zijn om hun klanten te bezoeken. NationaleAutolease biedt deze lease deal voor de scherpe prijs van €100,- per maand.

4. Volkswagen Polo

Wil je als ondernemers in een sportieve, compacte en betrouwbare auto rijden? Kies dan de Volkswagen Polo. Vind je scherpe lease deal vanaf € 70,00,- per maand in ons ruime aanbod nieuwe en gebruikte auto’s.

5. Opel Vivaro

Op zoek naar een middelgrote bedrijfswagen dan wordt de Opel Vivaro je scherpste lease deal. Opel Vivaro is de meest verkochte klusbus onder schilders, bouwvakkers en loodgieters. Je rijdt deze bus met Financial Lease vanaf slechts €105,- per maand.

6. Ford Transit Custom

Met een Ford Transit Custom zit je ruim en comfortabel! Wij bieden dit model al voor een scherpe lease deal vanaf €120,- per maand.

7. Mercedes Benz Vito

De Mercedes Benz Vito biedt de functionaliteiten van een bedrijfsauto en het comfort van een personenauto. Dat is toch wat iedere ondernemer wil. Er zijn diverse uitvoeringen dus voor iedere ondernemer genoeg keuze! Wij bieden een scherpe lease deal vanaf €140,- per maand.

8. Mercedes Benz Sprinter

De Mercedes Benz Sprinter is de grootste bedrijfswagen van Mercedes en daarom geschikt voor de grootste klussen. Hij is zeer laag in brandstofverbruik, zeer veilig en betrouwbaar. Te leasen vanaf slechts €145,- per maand.

9. Ford Transit Connect

Ben je als ondernemer op zoek naar een compacte, duurzame maar stoere bedrijfsauto dan ben je op zoek naar de Ford Transit Connect! Voor slechts € 85,- per maand lease je de Ford Transit Connect. Een scherpere lease deal kan je niet vinden.

10. Renault Trafic

Kies voor de Renault Trafic als je een ruime bedrijfsauto zoekt met veel extra’s. De idealen bedrijfswagen voor bouwbedrijven en schildersbedrijven. Je rijdt de Renault Trafic al vanaf slecht € 120,- per maand. Als dat geen scherpe lease deal is voor jouw onderneming!
Omhoog