Financial lease bij Nationale Autolease

Financial Lease Polestar 2 vanaf € 719,26 per maand

Financial Lease Polestar 2 vanaf € 719,26 per maand

De polestar 2 is een volledig elektrische auto van Volvo met een actieradius van 470 kilometer op een volle accu. De Polestar 2 is de eerste elektrische auto die standaard Google Apps en service heeft. Hiermee kan je handsfree berichten versturen of handsfree je favorieten playlist opzoeken. Via Google Maps wijst de Polestar 2  je feilloos de weg door alleen de straatnaam en de plaats te noemen. 

Het opladen van een elektrische auto is vele malen voordeliger dan brandstof tanken. Wanneer je je eigen stroom gebruikt kan je de Polestar 2 volledig opladen voor maar € 17,95. Bij publieke laadpalen kan je de Polestar 2 zelfs gratis opladen. Lees alles over de voordelen van het Financial Leasen van de Volvo Polestar 2.

Polestar 2 voordelig zakelijk leasen

Het is heel interessant om een Polestar 2 zakelijk te kopen en een Financial Lease af te sluiten. De Overheid stimuleert namelijk het rijden van een elektrische auto en geeft hiervoor subsidies en het voordeel van een lage bijtelling. 

MIA (Milieu-investeringsaftrek)

Wanneer je als ondernemer een volledig elektrische auto koopt en hiermee een bijdrage levert aan een schoner milieu kan je gebruik maken van de MIA (milieu-investeringsaftrek).  Je mag 13,5% van deze investering aftrekken van de belasting. Check dit altijd bij je accountant.

Lage bijtelling van 16% in 2022

In 2022 is het bijtellingspercentage voor de privé kilometers  die met de elektrische  Polestar 2 wordt gereden 16% tot een aanschafwaarde van € 35.000,00. Daarboven geldt het bijtellingspercentage van 22%.

Laadpaal

De laadpalen die je als ondernemer bij je bedrijfspand plaatst worden gesubsidieerd door de overheid.

Voordelen Financial Lease Polestar 2

  • Lage bijtelling voor Financial Lease
  • BTW teruggave
  • Rente fiscaal te verrekenen
  • Geen BPM in de aanschafprijs
  • MIA (milieu-investeringsaftrek)
  • Lage onderhoudskosten
  • Geen Motorrijtuigenbelasting
  • Zeer lage brandstofkosten

Hoe koop ik een Polestar 2 met een Fiancial Lease?

Via de website van Polestar kan je je eigen configuratie maken. Je maakt je eigen account aan waarin de pro forma factuur komt te staan. Je kan via het onderstaande formulier de pro forma factuur uploaden en je ontvangt van Nationale Autolease zo snel mogelijk de scherpste Financial Lease deal.

Heb je ondanks bovenstaande uitleg nog vragen over Financial Lease, het leasen van de Polestar 2 of het leasen van een elektrische auto neem dan telefonisch contact op met een van onze leaseadviseurs. Zij zijn volledig op de hoogte van alle voordelen van een elektrische auto leasen 035 523 77 34 of mail [email protected]

Gerelateerde Blog items

Omhoog