Financial lease bij Nationale Autolease

Voordelige Financial Lease deal Volkswagen ID.4 vanaf € 570,00 per maand

Voordelig een elektrische auto rijden met het comfort en de ruimte van een SUV kies dan voor de Volkswagen ID.4.

Het design van de Volkswagen ID.4 is zo gemaakt dat de vloeiende vorm van de auto zorgt voor een grote actieradius. Met de  Volkswagen ID.4 kunt u 501 kilometer rijden. De Volkswagen ID.4 is te verkrijgen met verschillende pakketten die het rij-comfort vergroten.

Met een Financial Lease maakt u de beste deal voor de aankoop van een Volkswagen ID.4.


Bekijk ID.4 Voorraad

Waarom een Volkswagen ID.4 kopen met een Financial Lease?

Met Financial Lease van een elektrische auto maak je optimaal gebruik van alle fiscale voordelen van Elektrisch rijden zonder dat je je banksaldo aan hoeft te spreken. De bijtelling voor een volledig Elektrische auto is in 2021 12% tot een aanschafprijs van € 40.000,00. 

In 2020 gold een bijtellingspercentage van 8% tot een aanschafprijs van € 45.000,00. Ook in 2021 is dit nog altijd veel lager dan de bijtelling van een niet Elektrische auto.

Tevens kan de BTW worden terug gevorderd en is de rente fiscaal te verrekenen. Omdat de bijtelling laag is is het zeer interessant om hier gebruik van te maken.

Je bespaart brandstofkosten, wegenbelasting en de onderhoudskosten zijn aanzienlijk lager.

Voordelen van het leasen van de gloednieuwe Volkswagen ID.4

  • Lage bijtelling
  • Extra belastingvoordeel
  • Zeer goedkoop onderhoud
  • Geen wegenbelasting
  • Veel fiscale voordelen
  • Milieu bewust rijden
  • Geen kilometerbeperking (je bent tenslotte economisch eigenaar van de auto)

Hoe koop ik de Volkswagen ID.4 met een financial lease?

Interesse in het leasen van de Volkswagen ID.4? Vraag geheel vrijblijvend je Financial Lease offerte aan voor de Volkswagen ID.4. Binnen 24 uur heb je een scherp Financial Lease voorstel in je mail!

Bekijk ID.4 Voorraad

Heb je ondanks bovenstaande uitleg nog vragen over Financial Lease, de Volkswagen ID.4 of het leasen van een elektrische auto neem dan telefonisch contact op met een van onze leaseadviseurs. Zij zijn volledig op de hoogte van alle voordelen van een elektrische auto leasen 035 523 77 34 of  naar mail [email protected].

Gerelateerde Blog items

Omhoog