Financial lease bij Nationale Autolease

Tesla Model 3 Leasen

De Tesla Model 3 is de eerst betaalbare volledig elektrische auto met een actieradius van +/- 400 km op de markt worden. De richtprijs voor de Europese markt bedraagt € 35.000,-.

De algemeen directeur en tevens productarchitect Elon Musk heeft altijd de insteek gehad om een betaalbare middenklasse elektrische auto op de markt te brengen. Dit alles wordt gefinancierd met de opbrengsten van de vorige “duurdere” modellen.


Bekijk Tesla Model 3

Nieuwe Model 3 in productie

Van de Tesla Model 3 zal zowel een sedan als een cross-over uitvoering komen. Het aantal PK’s is nog niet bekend, maar de geruchten doen de ronde dat de auto in 3 sec naar 100 km/u zal accelereren. De productie van de Tesla Model 3 start in 2017. Eind 2016 zal de fabriek (Gigafactory) waar de nieuwe accupakketten worden geproduceerd operationeel zijn.

Er wordt met man en macht gewerkt aan de ontwikkeling van het nieuwe paradepaardje van Tesla. Tal van ingenieurs worden van de Tesla Model X en Tesla Model S afgehaald en overplaatst op de Tesla Model 3. De jaarproductie van de voorgangers van de Tesla Model 3 ligt op enkele tienduizenden per jaar. De Tesla Model 3 moet goed worden voor enkele honderdduizenden per jaar.

Voordelig een Tesla Model 3 rijden dankzij Financial Lease

Gezien de prijs vanaf € 35.000,- wordt de Tesla Model 3 interessant voor de zakelijke leaserijder. Alleen volledig elektrische auto’s komen in de toekomst (2019) nog in aanmerking voor een lagere bijtellingscategorie van 4%. Er zal een plafond met een max van € 50.000,00 worden ingevoerd. Alles wat daarboven zit zal met een tarief van 22% worden belast. De Model 3 zal dus fiscaal voordelig uitvallen in Nederland.

Rij nu extra voordelig in de nieuwe Model 3 met ons rente actietarief voor elektrische auto’s. Bij een aanschafprijs voor een elektrische auto vanaf €25.000,- kunnen wij een tarief aanbieden van slechts 4,9%! Gegarandeerd het voordeligste tarief van Nederland. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor de financial lease van uw elektrische auto.

Gerelateerde Blog items

Omhoog