Financial lease bij Nationale Autolease

Volvo XC90 Rente Actietarief

Deze actie is niet meer geldig voor deze periode, wij verwijzen u graag door naar de nieuwe bijtelling pagina: Naar bijtelling

Maak nu nog gebruik van de aantrekkelijke bijtelling 2015 en rijdt de nieuwe Volvo XC90 T8 Twin Engine vanaf € 870,00 per maand op basis van financial lease.

NationaleAutolease heeft de financial lease geregeld voor de eerste Volvo XC90 T8 Twin Engine die is gaan rijden in Nederland. Deze Volvorijder heeft gekozen voor onze snelle en transparante dienstverlening en voor ons zeer aantrekkelijk financial leasetarief. Ook u kunt gebruik maken van ons actietarief!

 

Vermogen en toch maar 7% bijtelling
De nieuwe Volvo XC90 T8 Twin Engine, met een vermogen van 299kW (407pk) maakt dit mogelijk. Standaard heeft de Volvo XC90 T8 Twin Engine een achttrapsautomaat en all Wheel Drive waardoor snelheid en zuinigheid u veel rijcomfort bieden. De luxe SUV is in staat om op de gecombineerde benzine/elektromotor te rijden, maar kan tevens ook puur op elektrokracht rijden.

Financial lease actietarief
Vanaf € 870,00 per maand rijdt u de Volvo XC90 T8 Twin Engine op basis van financial lease. Het voordeel wordt nog groter omdat u gebruik kunt maken van de MIA (Milieu Investerings Aftrek) omdat de CO2-uitstoot slechts 49 gram/km is.


Bekijk Volvo’s

Gerelateerde Blog items

Omhoog