Auto elders gevonden?

Bedrijfswagen leasen

Financial leasen bij nationale autolease

Op deze pagina

Als ondernemer kunt u maximaal profiteren van fiscaal voordeel voor uw bedrijfswagen met financial lease. U wordt zelf eigenaar van de bedrijfswagen, waardoor u de BTW van de aanschafprijs van de belasting kunt terugvorderen. Daarnaast kunt u ook profiteren van rente- en investeringsaftrek. Op deze manier behoudt u uw werkkapitaal en kredietfaciliteiten voor andere noodzakelijke uitgaven. Uw financiële mogelijkheden voor u als ondernemer worden optimaal benut met financial lease voor bedrijfswagens.

Populaire bedrijfswagens om te leasen

Wat zijn nu de meest populaire bedrijfswagens om te leasen? Volkswagen is duidelijk het meest populair om te leasen. Met name de Volkswagen Caddy en de Volkswagen Transporter scoren hoog. Maar ook de merken Ford, Mercedes, Opel en Renault zijn populaire merken voor bedrijfswagens.

Aanbod van bedrijfswagens om te leasen

Heeft u er wel eens als ondernemer aan gedacht dat u ook een gebruikte bedrijfswagen kan leasen met financial lease? Groot voordeel is dat deze direct leverbaar is en een lagere maandtarief heeft omdat de aanschafwaarde lager is dan bij een nieuwe auto.

Kijk in het ruime aanbod van nationaleautolease.nl om te kijken of ook voor u een gebruikte bedrijfswagen leasen een idee is of bel met een van onze specialisten 035-5237734.

Op deze pagina

Vind snel je nieuwe leaseauto

Bouwjaar

Gerelateerde lease berichten

wat is financial lease, auto lease, auto leasing, lease auto
Financial lease informatie

Wat is Financial Lease?

Financial Lease is een zakelijke financiering waarmee je een auto kunt kopen voor jouw onderneming. Je betaalt de auto in maandelijkse vaste termijnen terug aan

Lees verder »