Financial lease occasion: ondernemers kiezen er massaal voor

De verkoop van gebruikte auto’s is in de eerste helft van 2021 gestegen naar 685.450 verkochte auto’s. Vooral in de laatste maand trekt de verkoop van occasions enorm aan.
Die stijging is onder andere te danken aan het feit dat de showrooms weer open zijn en ondernemers weer positief naar de toekomst kijken.
Een andere reden is dat nieuwe auto’s momenteel een lange levertijd hebben, dit zijn de naweeën van de sluiting van autofabrikanten tijdens de coronacrisis. Een oorzaak hiervan is het tekort aan chips voor nieuwe auto’s. Dit levert niet alleen een vertraging op voor de levering van nieuwe auto’s maar zorgt ook voor een prijsstijging van nieuwe auto’s.

Dit maakt het interessant om een jonge occasion als bedrijfsauto te kopen.

Bedrijfsauto occasion: de voordelen

Door te kiezen voor een occasion rijd je als ondernemer snel en voordelig naar je klanten. Een jong gebruikte auto is voordeliger in aanschafprijs en is snel leverbaar.

Door de transparante markt op internet via diverse websites, zowel verzamelwebsites als gaspedaal en websites van de autodealerbedrijven, kan je als ondernemer makkelijk aangeven wat je wensen zijn en waar jouw bedrijfsauto occasion aan moet voldoen.

NationaleAutolease biedt een grote voorraad bedrijfsauto occasions die zeer goed geprijsd zijn en interessant zijn voor jou als ondernemer.

Mocht het niet lukken om bij een autodealerbedrijf in Nederland jouw droomauto te vinden dan bestaat ook de mogelijkheid om een auto uit Duitsland te importeren. De auto’s in Duitsland zijn vaak zeer compleet.

Financial lease occasion is zeer voordelig

Door een Financial Lease af te sluiten voor het kopen van je zakelijke occasion rijd je als ondernemer snel en voordelig zonder in 1 keer een groot bedrag van je liquide middelen te gebruiken. Dit bedrag kan je gebruiken om te investeren in je bedrijf om hiermee je omzet te verhogen. Dat is het doel van iedere ondernemer!

De voordelen van occasion lease op een rijtje

Doordat de prijs van een occasion zeer aantrekkelijk is zorgt dit ook een voor een voordelig Financial Leaseprijs. Zo profiteer je als ondernemer van de volgende voordelen:

• Fiscale voordelen
• Voordelig Financial Leasetermijn
• Snelle levering
• Flexibiliteit
• Vervroegd aflossen mogelijk
• Tussentijds een andere auto kopen is mogelijk
• Ruime keuze uit occasions

Kies voor finacial lease occasion, twijfel niet!

Wil je voor een lage maandbedrag op korte termijn een mooie auto rijden? Sluit dan een Financial Lease bij NationaleAutolease. Wij helpen jou als ondernemer graag met onze ervaring en transparante uitleg over Financial Lease. Heb je nog vragen? Bel dan met onze Lease Adviseurs via 035 523 77 34.

Leasevoorraad NationaleAutolease

Via onze leasevoorraad kan je gemakkelijk je bedrijfsauto online vinden. Staat de bedrijfsauto niet op onze site of wil je een nieuwe auto kopen dan helpen wij je graag zoeken naar de juiste auto lease.

Gerelateerde Blog items