Financial lease bij Nationale Autolease

Financial lease occasion: ondernemers kiezen er massaal voor

De verkoop van gebruikte auto’s is in de eerste helft van 2021 gestegen naar 685.450 verkochte auto’s. Vooral in de laatste maand trekt de verkoop met Financial Lease van occasions enorm aan. Die stijging is onder andere te danken aan het feit dat de showrooms weer open zijn en ondernemers weer positief naar de toekomst kijken.

Een andere reden is dat nieuwe auto’s momenteel een lange levertijd hebben, dit zijn de naweeën van de sluiting van autofabrikanten tijdens de coronacrisis. Een andere oorzaak is het tekort aan chips voor nieuwe auto’s. Dit levert niet alleen een vertraging op voor de levering van nieuwe auto’s maar zorgt daarnaast ook voor een prijsstijging van nieuwe auto’s.

Dit maakt het voor ondernemers interessant om met een Financial Lease een jonge occasion als bedrijfsauto te kopen.

Wil je wat dieper op dit onderwerp in, dan raden we je aan de blog te lezen over voordelig tweedehands auto leasen

Bedrijfsauto occasion: de voordelen

Door te kiezen voor een Financial Lease occasion rijd je als ondernemer snel en voordelig naar je klanten. Een jong gebruikte auto is voordeliger in aanschafprijs en is snel leverbaar.

Door de transparante markt op internet via diverse websites, zowel verzamelwebsites als gaspedaal en websites van de autodealerbedrijven, kan je als ondernemer makkelijk aangeven wat je wensen zijn en waar jouw bedrijfsauto occasion aan moet voldoen.

NationaleAutolease biedt een grote voorraad bedrijfsauto occasions die zeer goed geprijsd zijn en interessant zijn voor jou als ondernemer.

Mocht het niet lukken om bij een autodealerbedrijf in Nederland jouw droomauto te vinden dan bestaat ook de mogelijkheid om een auto uit Duitsland te importeren. De auto’s in Duitsland zijn vaak zeer compleet.

Financial lease occasion is zeer voordelig

Door een Financial Lease af te sluiten voor het kopen van je zakelijke occasion rijd je als ondernemer snel en voordelig zonder in 1 keer een groot bedrag van je liquide middelen te gebruiken. Dit bedrag kan je gebruiken om te investeren in je bedrijf om hiermee je omzet te verhogen. Dat is het doel van iedere ondernemer!

De voordelen van occasion lease op een rijtje

Doordat de prijs van een occasion zeer aantrekkelijk is zorgt dit ook voor een voordelige Financial Lease. Zo profiteer je bij NationaleAutolease als ondernemer van de volgende voordelen:

• Fiscale voordelen; zoals BTW terugvorderen en rente fiscaal verrekenen
• Voordelig Financial Leasetermijn
• Snelle levering
• Flexibiliteit
• Vervroegd aflossen mogelijk
• Tussentijds een andere auto kopen is mogelijk
• Ruime keuze uit occasions

Kies voor finacial lease occasion, twijfel niet!

Wil je voor een laag maandbedrag op korte termijn een mooie auto rijden? Sluit dan een Financial Lease voor je occasion bij NationaleAutolease. Wij helpen jou als ondernemer graag met onze ervaring en transparante uitleg over Financial Lease. Heb je nog vragen? Bel dan met onze Lease Adviseurs via 035 523 77 34.

Leasevoorraad NationaleAutolease

Via onze leasevoorraad kan je gemakkelijk je 2e hands bedrijfsauto online vinden. Staat de bedrijfsauto niet op onze site of wil je een nieuwe auto kopen dan helpen wij je graag zoeken naar de juiste auto lease.

Gerelateerde Blog items

Omhoog