Auto elders gevonden?

Jong gebruikte occasion met een lage bijtelling kopen via financial lease

Financial leasen bij nationale autolease

Op deze pagina

Gebruikte auto’s zijn fiscaal interessant. Er zijn veel occasions waarvan je nog een aantal jaren gebruik kunt maken van de lage bijtelling. De aanschafprijs van deze auto’s is lager en de voordelen groot.

Het lage bijtellingspercentage is vijf jaar geldig na de eerste tenaamstelling. Stel je koopt een lage bijtellingsauto die eind 2016 op kenteken is gezet dan kun je nog bijna twee jaar gebruik maken van het voordeel van de lage bijtelling.

Een ander voordeel is dat een gebruikte auto met lage bijtelling snel leverbaar is. Bovendien is een jong gebruikte occasion vaak niet te onderscheiden van een nieuwe versie. Je laat dezelfde representatieve indruk achter bij jouw klanten en profiteert van veel voordelen:

  • Een lagere aanschafprijs
  • Snelle levering
  • BTW verrekenen
  • Financial lease rente is fiscaal aftrekbaar
  • Lage bijtelling

Kijk hier naar onze lage bijtellingsauto’s en laat je vrijblijvend op maat informeren. Of lees meer over occasions en tweedehands auto lease >

Op deze pagina

Vind snel je nieuwe leaseauto

Bouwjaar

Gerelateerde lease berichten

wat is financial lease, auto lease, auto leasing, lease auto
Financial lease informatie

Wat is Financial Lease?

Financial Lease is een zakelijke financiering waarmee je een auto kunt kopen voor jouw onderneming. Je betaalt de auto in maandelijkse vaste termijnen terug aan

Lees verder »