Auto elders gevonden?

Hoe bereken ik mijn financial lease?

Financial leasen bij nationale autolease

Op deze pagina

Online kunt u makkelijk en eenvoudig een berekening maken voor een financial lease. Hiervoor vult u een kredietbedrag in. Het kredietbedrag is de aanschafwaarde van de auto minus eventuele extra aanbetaling en inruilwaarde. Vervolgens bepaalt u de looptijd van het aantal maanden waarin u financial lease wilt aflossen. Het maximaal aantal maanden is 60.

Als laatste vult u een slottermijn in. De slottermijn moet aan het einde van de looptijd van financial lease worden voldaan. Het voordeel is dat uw maandelijkse betaling lager uit zal vallen omdat het kredietbedrag binnen de looptijd niet volledig terugbetaald hoeft te worden. Aan het einde van de looptijd kunt u ervoor kiezen om de slottermijn te voldoen of om de inruilwaarde van de auto hiervoor te gebruiken. Op deze manier kunt u makkelijk uw leasetermijn berekenen.

Waar kan ik een calculator vinden voor het berekenen van mijn financial lease?

Ga naar de calculator van nationaleautolease.nl en binnen een paar stappen weet u de berekening van financial lease voor uw auto.

Op deze pagina

Vind snel je nieuwe leaseauto

Bouwjaar

Gerelateerde lease berichten

wat is financial lease, auto lease, auto leasing, lease auto
Financial lease informatie

Wat is Financial Lease?

Financial Lease is een zakelijke financiering waarmee je een auto kunt kopen voor jouw onderneming. Je betaalt de auto in maandelijkse vaste termijnen terug aan

Lees verder »