Financial lease bij Nationale Autolease

Is het mogelijk om een gebruikte auto te leasen?

In Nederland worden steeds meer occasions/gebruikte auto’s verkocht dan nieuwe auto’s.

Wij krijgen vaak de vraag of het mogelijk is om een occasion of gebruikte auto te leasen.

Voor jou als ondernemer biedt het heel veel voordelen om een occasion te kopen met een Financial Lease. Wij zullen in dit artikel aan je uitleggen wat de voordelen zijn om een gebruikte auto te kopen met een Financial Lease.

Een nieuwe auto heeft in de eerste jaren de meeste afschrijvingskosten. Dat is anders bij een gebruikte auto. De prijs voor de aanschaf van een gebruikte auto is daarom zeer aantrekkelijk.

Wat zijn de voordelen van Occasion Lease voor u als ondernemer?

Voordelig leasen

De aanschafprijs van een gebruikte auto ligt lager dan de aanschafprijs van een nieuwe auto. Hierdoor zal de maandtermijn van de financial lease voordelig zijn.

Ruime voorraad occasions

Het aanbod van occasions is groot in Nederland. Er is daarom altijd een occasion te vinden die voldoet aan je wensen. Het voordeel is dat een gebruikte auto direct leverbaar is. Je kunt snel rijden in je zakelijke auto.

Flexibel leasen

Doordat de aanschafprijs van een gebruikte auto lager ligt dan een nieuwe auto is het BTW bedrag dat u moet voorschieten lager dan bij een nieuwe auto. Tevens is het mogelijk om een aanbetaling te doen of een auto in te ruilen waarmee de maandtermijn nog voordeliger wordt.

De looptijd kan aangepast worden aan de wensen en de periode dat je de auto wilt gaan rijden. Om de maandtermijn lager te krijgen is het mogelijk om een reële slottermijn in de financial lease te verwerken.

Startende ondernemer en Occasion Lease

Voor startende ondernemers is het voordeliger om een jong gebruikte auto te kopen omdat de aankoopprijs lager is, de afschrijving minder hoog is, de financial lease maandtermijn lager is en het risico daardoor minder groot is en Financial lease zeer geschikt is voor startende ondernemers.

Wil je op korte termijn een gebruikte auto kopen met een voordelige financial lease maandtermijn en wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming ? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een financial lease offerte aan of kijk in onze leasevoorraad.  Of lees meer over occasion lease en tweedehands autolease >

Auto elders gevonden? Geen probleem! Wij werken met alle dealer bedrijven in Nederland!

Liever eerst contact met één van onze Lease Adviseurs? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 035 523 77 34 of mail ons.


Offerte aanvragen

Gerelateerde Blog items

Omhoog