Is het mogelijk om een gebruikte auto te leasen?

Is het mogelijk om een gebruikte auto te leasen?

De looptijd van een financial lease is afhankelijk van de bouwjaar van de auto. Voorheen mocht een auto niet ouder zijn dan 10 jaar aan het einde van de looptijd van een financial lease contract. Sinds januari 2018 is deze regel veranderd en mag de auto aan het einde van het financial lease contract 12 jaar oud zijn.

Voor u als ondernemer houdt dit in dat u kunt kiezen voor een auto die al wat langer op de markt is en waardoor de financial lease voordeliger uitpakt.

Wat zijn voor u als ondernemer de voordelen om een occasion te financial leasen?

  • U kunt kiezen voor een luxere uitvoering van de occasion die u wilt financial leasen. De prijs is aanzienlijk lager dan een nieuwe auto aangezien de meeste afschrijving in het begin van de aankoop zit.
  • Het bedrag aan BTW dat u moet voorschieten is lager dan wanneer u een nieuwe auto koopt doordat de aanschafwaarde lager ligt dan bij een nieuwe auto.
  • Het aanbod gebruikte auto’s is zeer groot, u vindt daardoor altijd de tweedehands auto van uw dromen en er is geen lange levertijd. U kunt snel rijden!
  • Ook voor startende ondernemers is het mogelijk om een financial lease af te sluiten op een gebruikte auto. De aanschafprijs is lager en het risico is daardoor minder groot.

Gebruikte lease auto vinden?

Wilt u weten of u uw gebruikte droom auto kan financial leasen? Bent u benieuwd welke looptijd mogelijk is voor de financial lease? Neem dan vrijblijvend contact op met 035 5237734 of mail naar info@nationaleautolease.nl. Wij zijn u graag van dienst en helpen u zoeken naar die mooie gebruikte auto met veel extra’s en weinig kilometers!

Wilt u gelijk in onze 45.000 tellende voorraad gebruikte auto’s een kijkje nemen.

Leasevoorraad

(Auto niet in onze voorraad gevonden? Geen probleem! Ook dan bieden wij u dezelfde voorwaarden en voordelige tarieven!)

Gerelateerde BLog items