Lease Adviseur- Commercieel talent

Lease Adviseur- Commercieel talent

Lease Adviseur- Commercieel talent (40 uur)

Wij zijn op zoek naar commercieel en klantvriendelijk talent (40 uur). Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het onderhouden van contact, adviseren en opvolgen van lease aanvragen en auto verzekeringen. Je hebt contact met de klant (ondernemers), de banken en de auto bedrijven. Een veelzijdige functie waar snelheid, vriendelijkheid, kennis, doorzettingsvermogen en professionaliteit van groot belang zijn.

NationaleAutolease.nl is de specialist op het gebied van Financial Lease voor ondernemers. Kennis, prijs, transparantie en maatwerk staan centraal binnen ons bedrijf. Wij zijn een jong, snelgroeiend en dynamische bedrijf. In verband met groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar gedreven commercieel talent die het leuk vinden om zijn/haar kennis te gebruiken in de financiële automotive branche.

Functie eisen:

Wat wij bieden:

Herken jij jezelf in deze functie en vind je het leuk om bij een bedrijf te werken dat groot is in een kleine setting??


Dan zoeken wij jou!!!!


Mail je CV en gemotiveerde sollicitatiebrief naar [email protected], wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen dan kan je contact opnemen met Cécile Kuipers, telefoonnummer 035 523 77 34.

Omhoog