Ook in 2016 profiteren van 7% bijtelling uit 2015?

U heeft ongetwijfeld meegekregen dat het 7% tarief per 1 januari 2016 is komen te vervallen. Voor deze auto’s (met een CO2-uitstoot tussen 0 en 50 gram per kilometer) betaalt u vanaf 1 januari het nieuwe tarief van 15 procent. Dankzij voorraadmodellen kunt u nog steeds profiteren van de lage bijtelling in 2015.  


U rijdt hierdoor in een nieuwe auto 5 jaar lang met een lage bijtelling! Om het voordeel nog groter voor u te maken hebben wij tot 30 april 2016 een super scherp financial leasetarief.

Kijk snel op onze voorraadmodellen van 2015. Wij hebben gebruikte én nieuwe auto’s op voorraad in lage bijtellingscategorieën. De volgende modellen zijn direct leverbaar!


Wat is financial lease?
U rijdt de lage bijtelling auto op basis van financial lease. Dat houdt in dat u eigenaar wordt van de auto aan het einde van de looptijd. De BTW kunt u terug vorderen en de rente in de maandtermijn is aftrekbaar van de belasting. Een groot verschil dus met private lease waar u de auto huurt en moet inleveren aan het einde van de looptijd. Lees meer over de voordelen van financial lease.

Een lage bijtelling auto rijden met onze tijdelijke actie? Wij zorgen ervoor dat u ook in 2016 in een nieuwe auto rijdt op basis van financial lease. Laat snel een bericht achter!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Gerelateerde Blog items