Sale and Leaseback

Sale and Leaseback biedt jou als ondernemer in deze tijd de mogelijkheid om extra geld uit jouw eigen auto te halen en in je onderneming te investeren. 

Wanneer je als ondernemer het besluit hebt genomen om een auto uit eigen middelen te kopen en je daar nu, gezien het Coronavirus en de financiële gevolgen daarvan, spijt van hebt omdat je de financiële middelen nu hard nodig hebt voor je bedrijf dan biedt NationaleAutolease je de mogelijkheid om toch over deze financiële middelen te beschikken zodat je deze kan gebruiken in je onderneming door middel van Sale and Leaseback.

Hoe werkt het?

Met Sale and Leaseback verkoop je jouw auto aan de bank en lease je hem direct weer terug met Financial Lease. De auto is dan onderpand van de Financial Lease. Je kan gewoon blijven rijden in je eigen auto zonder kilometerbeperking en beschikt direct over extra vermogen voor jouw onderneming.

Je betaalt maandelijks het bedrag wat je van de bank hebt ontvangen af en je kan profiteren van fiscale voordelen. Dat zijn toch kleine voordelen waar je nu als ondernemer.

De voordelen

  • Snel extra vermogen; voor ondernemers zijn het nu onzekere tijden en is het fijn om een extra buffer te hebben voor je bedrijf
  • Blijf rijden in je eigen auto; je kan gewoon je opdrachten blijven uitvoeren en je klanten blijven bezoeken met je eigen auto
  • ZZP’ers komen ook in aanmerking; Sale and Leaseback geldt ook voor ZZP’ers. De voorwaarden is echter dat jouw bedrijf 2 jaar moet bestaan

Ja, ik wil graag een extra buffer voor mijn onderneming en vraag hierbij een Sale and LeaseBack aan

Veelgestelde vragen

Sale and Leaseback is voor ondernemers die 2 jaar bestaan en gevestigd zijn in Nederland.

Zowel personenauto’s als bedrijfsauto’s komen in aanmerking voor Sale and Leaseback. Alle merken en modellen komen in aanmerking mits de leeftijd van de auto aan het einde van het financial lease contract niet ouder is dan 12 jaar.

Vul alle velden van het aanvraagformulier in. In de meeste gevallen heb je binnen 3 dagen het geld op je rekening staan.

Je bent jouw auto zeker niet kwijt. Je bent economisch eigenaar van de auto. Om de waarde te kunnen bepalen van de auto hebben wij een originele aankoopfactuur nodig van de auto, de kilometerstand en kenteken.

Tijdens de Sale and Leaseback ben je economisch eigenaar van de auto. Wanneer de Financial Lease is betaald ben je volledig eigenaar (juridisch) van de auto en hoef je deze niet in te leveren.

Financial Lease is een zakelijke leasevorm waarmee je een auto koopt voor je onderneming middels een zakelijke financiering. Je bent direct economisch eigenaar van de auto en gebruik maken van alle fiscale voordelen. Dit geeft jouw als ondernemer ruimte in deze tijden.

Omhoog