Auto elders gevonden?

Wordt de eVito uw eerste elektrische bedrijfswagen?

Op deze pagina

Mercedes-Benz krijgt van ieder van hun modellen een variant met elektrische aandrijving. De Mercedes Benz eVito wordt het eerste model dat volgend jaar geleverd gaat worden in Duitsland. In Nederland wordt de Mercedes Benz eVito verwacht in 2019.

Mercedes Benz is ervan overtuigd dat elektrische aandrijflijnen een grote toegevoegde waarde hebben. Zeker voor ondernemers in de stad. Mercedes Benz start met de eVito en zal langzaam van alle modellen een elektrische variant op de markt uitbrengen.

Het bereik van de Mercedes eVito

De eVito zal in eerste instantie een range hebben van 150 km met een batterijcapaciteit van 41,4 kWh. Mercedes Benz belooft dat bij ongunstige condities – lage buitentemperaturen en een volle belading – de eVito nog altijd een rijbereik heeft van 100 km. De Mercedes Benz eVito is daarom zeer geschikt voor gebruik in de stad door bezorgdiensten, openbaarvervoerbedrijven en vertegenwoordigers. De batterij kan in ongeveer zes uur volledig worden opgeladen.

NationaleAutolease kijkt uit naar deze mooie nieuwe variant in de Mercedes Benz Bestelauto categorie!

Op deze pagina

Vind snel je nieuwe leaseauto

Bouwjaar

Gerelateerde lease berichten

wat is financial lease, auto lease, auto leasing, lease auto
Financial lease informatie

Wat is Financial Lease?

Financial Lease is een zakelijke financiering waarmee je een auto kunt kopen voor jouw onderneming. Je betaalt de auto in maandelijkse vaste termijnen terug aan

Lees verder »