Financial lease bij Nationale Autolease

Zakelijk Leasen met alle voordelen voor ondernemers

Voor jou als ondernemer is mobiliteit één van de grootste kostenposten. De aanschaf van een auto is altijd een hele hap uit je liquide middelen. Dat is de reden dat veel ondernemers kiezen voor een Financial Lease. Je koopt dan als ondernemer zelf de auto en wordt daarmee ook direct (juridisch) eigenaar van de auto. Aan het einde van de looptijd beslis je zelf of je langer in de auto wilt blijven rijden of dat je de auto verkoopt en een nieuwe auto koopt. Je kan dan de auto waar het Financial Leasecontract van is beëindigd inruilen en daarmee je te leasen bedrag verlagen voor de aankoop van een nieuwe auto.

 

Wij delen graag Financial Lease tips met ondernemers

 

Om het beste besluit te nemen, hoe je jouw nieuwe bedrijfsauto gaat kopen, delen wij graag een aantal tips met je:

Tip 1 Kies zelf de Dealer waar je de auto koopt

Bij Financial Lease koop je zelf de auto. Je kiest zelf het autobedrijf waar de auto staat die jij graag zou willen aanschaffen voor jouw onderneming. Dit kan een personenauto zijn maar ook een bedrijf bus. Wij werken met alle Dealerbedrijven in Nederland samen.

Doordat je zelf de Dealer uit zoekt kan je ook zorgen dat je de beste deal afsluit waar jij je goed bij voelt.

Tip 2 Maak gebruik van de fiscale voordelen

Wanneer je zakelijk een auto koopt als ondernemer kan je de BTW terug vorderen. Tevens kan je de rente fiscaal verrekenen en gebruik maken van de investeringsaftrek. Wanneer je dit doet, moet je als ondernemer rekening houden dat wanneer je met de auto meer dan 500 kilometer privé rijdt je bijtelling moet betalen.

Tip 3 Kies een Elektrische jong gebruikte auto

Een Elektrische auto heeft vanuit de overheid een lage bijtelling. Dit is voordelig wanneer je ook met je bedrijfsauto privé wilt rijden. De lage bijtelling geldt voor 5 jaar. Wanneer je een jong gebruikte Elektrische auto zakelijk koopt dan kan je gebruik maken van de resterende jaren van de lage bijtelling. Het bijtellingspercentage dat van toepassing is is het geldende tarief van het jaar dat de auto voor het eerst op kenteken is gezet. Stel je koopt een Elektrische auto uit 2020 ( auto is 2 jaar) dan kan je nog 3 jaar gebruik maken van het lage bijtellingstarief van 2020. Dat is in het geval voor een Elektrische auto uit 2020 een bijtellingspercentage van 8%.

Tip 4 Rijd onbeperkt aantal kilometers

Bij Financial Lease wordt je juridisch eigenaar van de auto. Je bepaalt zelf hoeveel kilometers je met de auto rijdt. Het voordeel hiervan is dat je flexibel bent als ondernemer en geen grote facturen meer krijgt van de Leasemaatschappij. Stel; je krijgt opeens een grote opdracht aan de andere kant van het land. Je gaat daardoor meer kilometers rijden. Wanneer je een Operationeel Leasecontract hebt, krijg je wanneer je meer kilometers gaat rijden dan afgesproken, een factuur voor de meer gereden kilometers. Bij Financial Lease krijg je deze naheffing niet. Dit kan veel geld schelen.

Tip 5 Lease een jong gebruikte Occasion

Financial Lease kan voor een nieuwe bedrijfsauto maar ook voor een jong gebruikte occasion. Het voordeel van het kopen van een jong gebruikte occasion met een Financial Lease is dat de aanschafprijs lager ligt dan bij een nieuwe auto. Daardoor kom je ook op een lagere maandtermijn en bespaar je veel kosten per maand.

Een ander groot voordeel van het leasen van een occasion is dat de auto snel leverbaar is.

Met een jong gebruikte auto laat je dezelfde representatieve indruk achter bij je klanten als met een nieuwe auto.

NationaleAutolease biedt ondernemers een voorraad jong gebruikte occasions aan. Het is niet verplicht om een auto uit onze voorraad te kiezen. Heb je zelf een auto gevonden die niet op onze website staat dan doen wij ook een scherp Financial Lease voorstel voor je.

Tip 6 Sluit zelf je auto verzekering af tegen beste prijs

Bij Financial Lease bepaal je zelf waar je de autoverzekering afsluit. Je kan dus voor de beste deal gaan en gewoon je schade vrije jaren blijven opbouwen.

NationaleAutolease helpt ondernemers bij het afsluiten van de beste Financial Lease.

Kijk in onze leasevoorraad of wanneer je zelf een auto elders hebt gevonden vraag dan direct een Financial Lease offerte aan.

Heb je hulp nodig bij het maken van je beslissing ? Bel dan met onze Lease Adviseurs 035 523 77 34

Gerelateerde Blog items

Omhoog