Financial lease bij Nationale Autolease

Goedkoop een auto leasen

Ben jij net zelfstandig ondernemer geworden of ben je al een tijdje ondernemer en ben je toe aan een volgende stap? Het kopen van een auto is altijd een grote uitgave en kan nodig zijn om je bedrijf te starten of om je bedrijf verder te laten groeien. Wanneer het financieel net even niet helemaal uitkomt is het leasen van een bedrijfsauto een goede manier om niet langer te wachten en toch je droomauto te kopen.

Wil je goedkoop een auto leasen dan is het afsluiten van een financial lease de beste optie. Je betaalt geen hoge kosten voor onderhoud en verzekering. Onderhoud en verzekering heb je zelf in de hand en kan je laten afsluiten waar jij de goedkoopste deal kan doen.  

Goedkoop een tweedehands auto zakelijk leasen

Als ondernemer heb je vaak een bedrijfsauto nodig voor het uitoefenen van je bedrijfsvoering of om klanten/relaties te bezoeken. Een nieuwe auto is vaak een grote uitgave en een aanslag op je liquiditeit. Om alles overzichtelijk te maken kan je een goedkopere gebruikte auto kopen door het afsluiten van een financial lease. Je betaalt een vast bedrag per maand, hierdoor wordt het voor jou als ondernemer overzichtelijk wat je uitgaven zijn en hoef je niet in één keer een groot bedrag te betalen.

Goedkoop zakelijk leasen met een laag termijnbedrag

Bij een gebruikte auto zijn de eerste hoge afschrijvingen al gemaakt. Op een nieuwe auto schrijft men met name in de eerste 2 jaar veel af. Indien je kiest voor een gebruikte leaseauto, betaal je dus een lager leasebedrag omdat de aanschafwaarde beduidend lager is.

In Nederland is er een enorm aanbod jong gebruikte auto’s, vaak dealer onderhouden. Ze rijden en voelen als nieuw. Het is daarom niet gek dat het financial leasen van een gebruikte auto een populaire leasevorm is onder ondernemers.


Bekijk aanbod

De fiscale voordelen van het leasen van een gebruikte auto

Als economisch eigenaar van de auto kan je gebruik maken van de fiscale voordelen. Je kan bij het leasen van een gebruikte auto de BTW terugvorderen. Tevens kan je, wanneer je een gebruikte auto gekocht hebt door het afsluiten van een financial lease, de rente die in de maandtermijn zit fiscaal verrekenen.

De afschrijvingskosten van de auto zijn ook fiscaal te verrekenen. Sluit je als startende ondernemer een lease af voor een gebruikte auto, dan kom je ook nog in aanmerking voor een startersaftrek.


Meer weten over Financial Lease

Ruim aanbod van voordelige gebruikte auto’s

Er is een ruim aanbod van voordelige en goede lease occasions. Je kan kiezen uit alle automerken en modellen. Van Volkswagen tot Renault, van Volvo tot Skoda.  Een groot voordeel is dat de auto’s direct beschikbaar zijn. Je kan hierdoor snel de mobiliteit invullen die past bij je bedrijfsvoering.

Met zoveel voordelen wil jij toch ook graag een gebruikte auto leasen? Bekijk nu ons aanbod gebruikte lease auto’s. Heb je een gebruikte auto elders gevonden, dan kun je die ook via Nationale Autolease leasen. Nog meer weten over het leasen van tweedehands auto’s? Lees dan eens onze blog over het eenvoudig leasen van een tweedehands auto.


Bekijk leasevoorraad

Gerelateerde Blog items

Omhoog