Financial lease bij Nationale Autolease

Besparing tips voor het leasen van een gebruikte auto

Bent u als ondernemer van plan om een gebruikte auto te leasen? Lees dan eerst de onderstaande tips:

Tip 1: Lease een gebruikte auto

Een gebruikte auto leasen kan een zeer goede en betaalbare constructie zijn voor ondernemers en ZZP’ers. Zij kunnen tegen vaste en lage maandlasten een gebruikte auto leasen middels financial lease. Met financial lease is de gebruikte auto uw eigendom en na afloop van het financial lease contract is de auto volledig in uw bezit. Dit levert u als ondernemer veel fiscale voordelen op.

Tip 2: Maak uw autokeuze op basis van exploitatiekosten, ook bij leasen

Een groot gedeelte van de totale autokosten bestaat uit brandstofkosten. Het is dus uitermate belangrijk om brandstoffen te betrekken bij de autokeuze. Dieseluitvoeringen van nieuwe en gebruikte auto’s zijn vaak hoger in prijs, maar daar tegenover staat dat diesel per liter goedkoper is dan benzine. Spendeert u veel tijd op de weg? Kies dan voor een dieseluitvoering.

Door de restwaarde van de gebruikte auto op te nemen in de financial leaseovereenkomst bestaat de mogelijkheid om de maandelijkse leasetermijn te verlagen. Ook een aanbetaling of inruilwaarde van uw huidige, gebruikte auto kan uw leasetermijn verlagen.

Bent u na het lezen ook geïnteresseerd in het leasen van een gebruikte auto door middel van financial lease? Kijk dan op Nationaleautolease.nl of bel met 035-5237734 voor een onafhankelijk en betrouwbaar advies.


Bekijk leasevoorraad

Gerelateerde Blog items

Omhoog