Auto elders gevonden?

Wat is de rente van financial lease?

Wat is de rente van financial lease, misschien wel zonder rente

Op deze pagina

Financial Lease is een zakelijke kredietverlening met een vaste rente en looptijd. Financial lease is een financieringsvorm waardoor u als ondernemer bedrijfsmiddelen kan aanschaffen, denk hierbij bijvoorbeeld aan auto’s. U kunt als ondernemer de beschikking krijgen over een auto waardoor u uw bedrijfsvoering efficiënt, flexibel en succesvol kunt uitvoeren zonder dat het uw onderneming liquide middelen kost. Deze middelen kunt u achter de hand houden voor investeringen die moeilijker te financieren zijn.

Financial lease voor zakelijk rijden

Een financial lease op een auto is makkelijker te verkrijgen dan een financial lease op een ander bedrijfsmiddel. De reden hiervoor is dat de waarde van een auto op ieder moment op een eenvoudige manier is te bepalen en daardoor kunnen maatschappijen dit meenemen in hun risico analyse. U betaalt als ondernemer alleen de rentekosten en de afschrijving van de auto. Na de leaseperiode bent u volledig eigenaar van de auto.

Rente berekenen van financial lease

De financial lease is exclusief verzekeringen, onderhoud en wegenbelasting en hierdoor de meest transparante leasevorm. De rente is een vast percentage gedurende het gehele financial lease contract, waardoor u niet met onverwachte uitgaven wordt geconfronteerd.
De rente van financial lease overeenkomst is aftrekbaar voor het bedrijf en de BTW kan worden teruggevorderd als uw bedrijf BTW plichtig is. Er bestaat een mogelijkheid om de restwaarde van de auto op te nemen in het financial lease contract, hiermee kunt u de maandelijkse kosten verlagen. De subsidies voor aanschaf van elektrische – en hybride auto’s komen bij financial lease geheel ten gunste van uw bedrijf. Gebruik onze calculator om uw financial lease termijn te berekenen.

Rente financial lease berekenen?

Wilt u ook weten wat financial lease kost? Maak dan nu gebruik van de Lease Calculator van Nationale Autolease en bereken direct wat uw maandtarief is. Actuele rentepercentage weten? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Op deze pagina

Vind snel je nieuwe leaseauto

Bouwjaar

Gerelateerde lease berichten

wat is financial lease, auto lease, auto leasing, lease auto
Financial lease informatie

Wat is Financial Lease?

Financial Lease is een zakelijke financiering waarmee je een auto kunt kopen voor jouw onderneming. Je betaalt de auto in maandelijkse vaste termijnen terug aan

Lees verder »