Financial lease bij Nationale Autolease

Top 10 elektrische leaseauto’s van 2024

Wil je ook de voordelen van elektrisch rijden ervaren, maak dan de overstap naar zakelijk elektrisch leasen. Je maakt naast duurzaam rijden en zeer comfortabel rijden ook gebruik van de gunstige bijtelling.

De voordelen van elektrisch rijden:

  • Duurzaam en fiscaal aantrekkelijk
  • Laden is goedkoper dan tanken
  • Lage onderhoudskosten
  • Gunstige bijtelling van 16%
  • Alle merken en modellen via financial lease

Bijtelling elektrische auto

Wanneer je de elektrische auto ook privé rijdt, dan krijg je te maken met bijtelling. De overheid stimuleert elektrisch rijden en hanteert een lagere bijtelling voor privégebruik bij een elektrische auto dan bij een brandstof auto.

In 2024 is de bijtelling op een elektrische auto 16% tot een cataloguswaarde van € 30.000,00. Daarboven betaal je het standaard tarief van 22%. Wanneer je geen bijtelling wilt betalen mag je maximaal 500 kilometer per jaar privé rijden met de elektrische auto.

Top 10 elektrische zakelijke leaseauto’s

Tesla Model Y

De Tesla model Y is de SUV van Tesla en is heel goed geprijsd. De auto heeft een actieradius van 533 km en laadt binnen 15 minuten op tot 240 km. De Tesla Model Y is een goede keuze wanneer je op zoek bent naar een grotere en ruimere elektrische auto.

Volvo EX40

Ben je op zoek naar een degelijke en veilige elektrische auto met een grote actieradius (561 km) dan is de Volvo EX40 zeer aan te bevelen als zakelijke elektrische leaseauto.

De Volvo EX40 is een compacte SUV van Volvo met veel innovatie.

Volvo EX40

BMW iX3

De eerste volledige elektrische BMW biedt je de rij dynamiek en kwaliteit die je van BMW gewend bent. De BMW iX3 heeft niet het uiterlijk van een elektrische auto. Dit is te danken aan het feit dat de BMW iX3 is gebaseerd op de BMW X3.

BMW iX3

Porsche Taycan

Ga je liever voor de luxere elektrische auto kies dan voor de Porsche Taycan! De 100% elektrische auto van Porsche met de sportieve looks en het rijcomfort zoals je van Porsche gewend bent. De 100% elektrische Porsche Taycan is in 3 uitvoeringen verkrijgbaar; Porsche Taycan, Porsche Taycan Cross Turismo en de Taycan Sport Turismo.

Porsche Taycan

Audi Q4 e-tron

De Audi Q4 e-tron is een krachtige en zeer sportieve elektrische auto van Audi. De Audi Q4 e-tron zit vol technische innovatie. De Audi Q4 e-tron is verkrijgbaar met verschillende accupakketten en vermogen. Je kan de Audi Q4 e-tron dus volledig aanpassen naar jouw rijgedrag en aansluiten op je rij wensen.

Audi Q4 e-tron

Volkswagen ID.4

Wanneer je de Volkswagen ID.4 zakelijk leaset, heb je een grote en zeer duurzame elektrische auto. De Volkswagen ID.4 was de eerste volledige elektrische SUV van Volkswagen. Inmiddels zijn de ID.5 en ID.7 daar aan toegevoegd. 

Volkswagen ID.4

Kia EV6

De Kia EV6 is een moderne en zeer geavanceerde auto die je veel ziet op de Nederlandse weg. Deze cross-over heeft een groot rijbereik en een zeer snel laadvermogen. Deze Kia laadt zijn batterij in 18 minuten van 10 naar 80% op. De Kia EV6 heeft standaard een trekkracht van 1600 kg. Dit is voor ondernemers een fijne bijkomstigheid wanneer zij een aanhanger nodig hebben om werkzaamheden uit te voeren op locatie bij klanten.

Kia EV6

Mercedes-Benze EQA

De Mercedes-Benz EQA is het elektrische instapmodel bij Mercedes. De auto heeft een dynamisch design met de looks van de GLA. De volledig elektrische Mercedes-Benz EQA heeft een rijbereik van 420 km. De EQA is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen; van een standaard uitvoering tot een uitvoering met de looks AMG Line.

Mercedes-Benz EQA

Mini Electric

De Mini Electric kenmerkt zich als een pittige elektrische auto. Net zoals bij alle andere Mini’s heeft de Mini Electric heel veel leuke accenten. Als je denkt dat de Mini een beperkte ruimte heeft, heb je het mis. Door het omklappen van de achterbanken krijg je ruimte van 941 liter en kan je hier meer in vervoeren dan op het eerste zicht lijkt. Kortom, een compacte elektrische auto met meer mogelijkheden dan je denkt.

Mini Electric

Peugeot e-208

De Peugeot e-208 is een slimme keuze om een volledig elektrische auto te leasen. De Peugeot e-208 heeft een sportieve uitstraling en is een compacte auto en daarom een perfecte stadsauto. Je hebt een rij bereik van 362 km. De Peugeot e-208 maakt gebruik van een speciale My PeugeotApp waarin je allerlei functies kan regelen op afstand zoals het aanzetten van de stoelverwarming zodat je in een lekkere warme auto stapt.

Peugeot e-208

Financial lease een zakelijke elektrische auto

Ben jij ondernemer en zou je graag een overstap maken naar een elektrische leaseauto, dan maken wij gratis en vrijblijvend een Financial Lease offerte voor je. Met Financial Lease ligt een elektrische auto dan wellicht eerder in je bereik.

Heb je vragen bel dan met één van onze Lease Adviseurs of stuur een mail naar [email protected].

Gerelateerde Blog items

Omhoog