Financial lease bij Nationale Autolease

Financial lease uw bedrijfswagen

Als ondernemer wil je goed voor de dag komen bij je klanten. De bedrijfsauto moet niet alleen representatief en betrouwbaar zijn maar vooral ook functioneel en comfortabel.

Voordelen van een bedrijfswagen leasen

Voor u als ondernemer is het voordelig om een bedrijfswagen te leasen. U kunt rijden in de bedrijfsauto die uw voorkeur heeft zonder al uw geld te investeren. Dit bedrag kunt u investeren in andere bedrijfsmiddelen die doorgaans moeilijker te financieren zijn dan een bedrijfsauto.

Wanneer u een bedrijfsauto koopt met een financial lease bent u economisch eigenaar van de auto. U kunt daarom volledig gebruik maken van de fiscale voordelen als BTW teruggave en rente aftrek.  Tevens heeft u het voordeel als economisch eigenaar dat u onbeperkt kilometers kunt rijden met de auto en niet achteraf geconfronteerd wordt met een eindafrekening van meer gereden kilometers. Dit is een groot voordeel ten opzichte van operationele lease.

Wanneer u niet meer dan 500km per jaar privé rijdt dan hoeft u geen bijtelling te betalen.

Lease uw bedrijfswagen met financial lease

Veel ondernemers zijn u al voorgegaan door een bedrijfswagen te kopen met een financial lease.

U betaalt als ondernemer een vaste maandtermijn. U kunt kiezen of u gebruik wilt maken van een slottermijn. Een slottermijn is een reële restwaarde van de bedrijfswagen. Over dit bedrag lost u niet af waardoor de maandtermijn laag blijft. De slottermijn blijft open staan tot het einde van de looptijd van het financial leasecontract. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk een bedrijfswagen te kopen met een financial lease zonder slottermijn. Na het betalen van de laatste termijn en de eventuele slottermijn bent u juridisch eigenaar van de auto.

Extra wensen aan uw bedrijfsauto kunnen meegenomen worden in de financial lease

Afhankelijk van de bedrijfsvoering kan het noodzakelijk zijn dat er een aanpassing nodig is aan uw bedrijfswagen. Denk bijvoorbeeld aan een timmerbedrijf of een schildersbedrijf waar betimmering van de bedrijfsauto het werken een stuk makkelijker en overzichtelijker maakt. Koopt u uw bedrijfsauto met een financial lease dan kunnen de kosten van het aanpassen van het interieur veelal meegenomen worden in de maandtermijn. Zo maakt u optimaal gebruik van de financial lease van de bedrijfsauto.

Kijk naar ons ruime aanbod van bedrijfswagens. Heeft u uw bedrijfswagen elders gevonden dan kunnen wij u ook op weg helpen. Neem contact met ons op, het professionele team van NationaleAutolease is u graag van dienst en doen net dat beetje extra dat het voor u als ondernemer makkelijk maakt. 

Gerelateerde Blog items

Omhoog