Financial lease bij Nationale Autolease

MKB en Financial Lease een zeer goede combinatie!

Wanneer je als Midden en Klein Bedrijf (MKB) een bedrijfsauto wilt kopen heb je de keuze om deze met je eigen middelen te kopen of om de auto te leasen.

Veel MKB bedrijven kiezen voor een MKB Financial Lease!

MKB Financial Lease is de meest flexibele leasevorm voor ondernemers van een midden formaat. Natuurlijk is Financial Lease ook voor eenmanszaken een ZZP-ers.

Zakelijk leasen heeft veel voordelen voor MKB ondernemers. De voordelen van Financial Lease voor Midden en Klein Bedrijven (MKB) op een
rijtje:

  • Je weet als ondernemer waar je de komende leaseperiode aan toe bent. De maandtermijn blijft gedurende de looptijd gelijk.
  • Door de auto niet met eigen geld te kopen houd je als MKB ondernemer. Het geld op je rekening om andere investeringen in je bedrijf te doen.
  • Financial Lease maakt je eigenaar van de auto. De auto komt op de balans te staan waardoor je als MKB ondernemer kan profiteren van alle fiscale voordelen en van de rente- en investeringsaftrek mogelijkheden.
  • Als MKB bedrijf kan je de BTW terug vorderen over de aanschafprijs.
  • De looptijd van de leasetermijn kan je zelf bepalen.
  • Veel MKB-ers kiezen voor een gebruikte auto omdat deze voordeliger in aanschafprijs. Financial Lease is mogelijk voor occasions en voor nieuwe auto’s.
  • Heb je als bedrijf een auto die je wilt inruilen dan is dat mogelijk bij Financial Lease. Door een auto in te ruilen verlaag je de maandelijkse leasetermijn. Heb je geen auto om in te ruilen maar wil je wel een extra aanbetaling doen dan is dat mogelijk.

Financial Lease is daarom de meest flexibele leasevorm voor Midden en Klein Bedrijf (MKB) waar je behoefte hebt aan het financieren van de auto maar graag de andere kosten zoals verzekering en onderhoud in eigen hand wilt houden. Tevens zit er geen beperking aan het aantal kilometers dat je mag rijden

MKB en Financial Lease is een goede combinatie die je als middelgrote onderneming ruimte geeft om andere investeringen in je bedrijf te doen! Waardoor groei mogelijk is!

Nieuwsgierig geworden of het voor jouw onderneming ook een oplossing kan bieden om je liquiditeit te behouden? Bel met Nationale Autolease 035 523 77 34 of mail naar [email protected].


Offerte aanvragen


Bekijk leasevoorraad

Gerelateerde Blog items

Omhoog