Financial lease bij Nationale Autolease

Zonder risico je nieuwe bedrijfsauto kopen met Financial Lease

Financial Lease is een zakelijke leasevorm waarmee je als ondernemer een auto kunt kopen voor je bedrijf. Dit kan een personenauto zijn om je klanten te bezoeken of een bestelwagen om je materiaal in te vervoeren om opdrachten bij je klanten te kunnen uitvoeren.

De aanschafwaarde van de auto van jouw keuze wordt door de bank gefinancierd. Je betaalt de auto niet in een keer zelf maar je betaalt in maandtermijnen het geleende bedrag in een van te voren afgesproken aantal jaren terug aan de bank. Je bent wel economische eigenaar van de auto waardoor je zelf gebruik kan maken van alle fiscale voordelen en van de teruggave van de BTW.

Wat is het voordeel om je bedrijfsauto te kopen met een Financial Lease

Een auto is een grote uitgave. Wanneer je dit bedrag in een keer uit je onderneming haalt wordt je buffer kleiner voor onvoorziene omstandigheden. Als ondernemer wil je ook regelmatig investeren in je bedrijf om te kunnen groeien. Door je bedrijfsauto te kopen met een Financial Lease hoef je niet in een keer het geld uit je onderneming te halen en kan je dit geld gebruiken om te investeren in je bedrijf.

Een auto is altijd makkelijker te financieren dan andere bedrijfsmiddelen omdat de waarde van auto’s goed zijn vast te stellen voor de bank en een auto altijd een bepaalde waarde houdt. Tevens is een auto een algemeen gebruikt goed en zal ook weer makkelijk te verkopen zijn.

Financial Lease eerder inlossen kan altijd!

Wanneer je bedrijf zo goed gaat doordat je hebt kunnen investeren in je onderneming vanwege het feit je je bedrijfsauto hebt gekocht met een Financial Lease kan het zijn dat je het openstaande saldo in een keer wilt aflossen. Dit is op ieder moment tijdens de looptijd van het contract mogelijk.

Andere auto kopen tijdens het Financial Leasecontract

Wil je gedurende de looptijd van het Financial Leasecontract een andere auto kopen is dit altijd mogelijk! Het kan zijn dat je een duurdere auto wilt kopen en het te financieren bedrag wilt verhogen. De bank kijkt dan wat er op dat moment open staat op je lopende Financial Leasecontract, verrekent de rente die je nog zou moeten betalen op het oude contract met het nieuwe Financial Leasecontract. Er komt een nieuw Financial Leasecontract en jij kan je nieuwe auto ophalen bij de dealer. Je kan altijd een andere auto kopen op ieder moment!

Financial Lease is de meest flexibele leasevorm

Als ondernemer wil je flexibel zijn en in kunnen spelen op veranderingen binnen je bedrijf of in de economie. Financial Lease is de meest flexibele leasevorm die er is. Je loopt als ondernemer geen enkel risico omdat de auto altijd een waarde houdt en je altijd de zekerheid hebt dat je daarmee het Financial Leasecontract kan afbetalen.

Wil je meer weten over Financial Lease? Neem vrijblijvend contact op met onze lease adviseurs 035 523 77 34 of mail naar [email protected]

Ben je overtuigd dat Financial Lease de beste vorm van leasen is zoek dan in onze leasevoorraad.


Bekijk Leasevoorraad


Offerte aanvragen

Gerelateerde Blog items

Omhoog