Financial lease bij Nationale Autolease

7% bijtelling tot en met 2020

Deze actie is niet meer geldig voor deze periode, wij verwijzen u graag door naar de nieuwe bijtelling pagina: Naar bijtelling of de huidige voorraad Golf GTE 2020 modellen

Profiteer nu nog van 7% bijtelling. NationaleAutolease heeft 20 nieuwe Volkswagen Golf GTE’S in de aanbieding. Om het voordeel nog groter voor u te maken hebben wij in samenwerking met Volkswagen Financial Services tot 31 oktober 2016 een superscherp financial leasetarief.

Kracht en duurzaamheid gaan hand in hand

Volkswagen bewijst dat sportiviteit en een ongekend laag brandstofverbruik heel goed te combineren zijn. De nieuwe Golf GTE is dan ook een echte plug-in Hybride. De nieuwe Volkswagen Golf GTE is bijzonder krachtig en sprint in 7,6 seconden van 0 naar 100 km/uur. Daarmee past de Golf GTE in het rijtje GTI en GTD. Snelle prestaties en een ‘GTI’ design, gaan hand in hand met oog voor het milieu en een bijzonder lage CO2 uitstoot van slechts 35 g/km. Daardoor geniet de zakelijke rijder naast de sportieve rijprestaties ook van slechts 7% bijtelling (vanaf € 91 per maand).

Bovendien kan de Golf GTE voorzien worden van een trekhaak wat een trekvermogen van maar liefst 1.500 kg mogelijk maakt, wat hem uniek maakt in zijn klasse! Ervaar de Golf GTE zelf en ervaar hoe hybride rijden en sportiviteit hand in hand gaan.

7% bijtelling t/m 2020

Profiteer nog bijna 5 jaar lang van 7% bijtelling op de Volkswagen Golf GTE, volop uit voorraad leverbaar in diverse kleuren en uitvoeringen!


Bekijk Golf GTE

Gerelateerde Blog items

Omhoog