Financial lease bij Nationale Autolease

Financial Lease advies op maat voor ondernemers

Wanneer je als ondernemer een auto koopt, wil je dat de Financial Lease snel, voordelig en met de beste voorwaarden wordt geregeld. NationaleAutolease geeft Financial Lease advies voor jouw bedrijf.

Looptijd Financial Lease

Je bepaalt zelf in hoeveel jaar je het te leasen bedrag wilt terugbetalen. De regel is dat de auto niet ouder mag zijn dan 12 jaar aan het einde van het Financial Lease contract.
Rijd je veel kilometers, dan kun je kiezen voor een kortere looptijd. Dit is niet verplicht, maar wel een optie zodat je na een aantal jaren weer een nieuwe auto kunt kopen met een lagere kilometerstand.

Slottermijn Financial Lease

Veel ondernemers kiezen voor een slottermijn. Een slottermijn is een reële waarde die de auto waard is aan het einde van de looptijd van het Financial Lease contract.

Door een slottermijn wordt de maandtermijn lager. Dit komt omdat je over de slottermijn geen aflossing betaalt.

Je hoeft niet voor de hoogste slottermijn te kiezen. Ook daarin heb je als ondernemer zelf de keuze. Wij geven altijd aan wat de maximale slottermijn mag zijn. Je kunt er zelf voor kiezen om de slottermijn lager te zetten. Je betaalt dan wel iets meer per maand, maar aan het einde van het contract staat er minder aan slottermijn open.

Een slottermijn is NIET verplicht, maar het heeft de voorkeur van veel ondernemers doordat de maandtermijn gedurende de looptijd lager is.

In het blogartikel ‘Financial Lease Calculator’ leggen we uit waaruit het leasebedrag is opgebouwd en geven we Financial Lease advies.

Aanbetaling Financial Lease

Je kunt de Financial Lease termijn precies maken zoals financieel past bij jouw bedrijf. Wanneer je een aanbetaling doet, verlaag je het te leasen bedrag. Zo kun je op de maandtermijn uitkomen die je als ondernemer in gedachte hebt. Op deze manier gebruik je een gedeelte van je eigen vermogen, maar houd je toch je liquiditeit.

Inruil Financial Lease

Het is mogelijk om een auto in te ruilen bij de koop van een nieuwe auto met Financial Lease. Het inruilbedrag bespreek je met het dealerbedrijf waar je de nieuwe bedrijfsauto koopt. Het inruilbedrag kan in mindering worden gebracht op het te leasen bedrag. Zo kom je op een lagere Financial Lease termijn uit. Ook is het in sommige gevallen mogelijk om met de inruil de btw te financieren.

Vervroegd inlossen Financial Lease

Het is mogelijk dat je gedurende de looptijd van het Financial Lease contract besluit om een andere auto te kopen. Wanneer je deze auto ook koopt met een Financial Lease, dan zal de bank het bedrag dat nog openstaat op het oude contract verrekenen met het nieuwe contract. Je bent als ondernemer flexibel met Financial Lease.

Financial Lease advies van NationaleAutolease

Bij NationaleAutolease ben je op het juiste adres voor een transparant Financial Lease advies. Wij hebben een samenwerking met 8 financieringsmaatschappijen/banken. Hierdoor kunnen wij altijd een scherp Financial Lease voorstel op maat maken.
Onze Lease Adviseurs zijn goed opgeleid en kunnen jou als ondernemer het beste advies geven.

Wanneer je een auto op het oog hebt, dit kan een nieuwe auto of een occasion zijn, dan maken wij de Financial Lease offerte met de maandtermijn die het best bij jouw onderneming past!

Wil je een Financial Lease advies op maat? Doe dan vrijblijvend een aanvraag. Heb je nog vragen naar aanleiding van dit blogartikel? Neem dan contact op met onze ervaren Lease Adviseurs. NationaleAutolease helpt ondernemers graag op weg!


Bekijk direct de voorraad

Gerelateerde Blog items

Omhoog