Financial lease bij Nationale Autolease

Financial Lease geeft ondernemers ruimte om te groeien

Behoud als ondernemer je liquiditeit en koop je nieuwe of gebruikte bedrijfsauto met een Financial Lease. Wanneer je als ondernemer een andere auto wilt kopen voor je bedrijf dan zijn er een aantal mogelijkheden om deze auto te betalen.

Financial Lease

Met Financial Lease spreek je niet je eigen vermogen aan maar je betaalt de auto in termijnen terwijl je wel eigenaar wordt van de auto en je de BTW kan terugvorderen en gebruik kan maken van alle fiscale voordelen.

Financial Lease kan je afsluiten voor de aankoop van een nieuwe auto maar ook voor de aankoop van een gebruikte bedrijfsauto. Het voordeel van een gebruikte bedrijfsauto kopen is dat de aanschafprijs veel lager ligt.

Je koopt als ondernemer zelf de auto en kan daardoor zelf de beste deal doen door korting te vragen. De korting komt in mindering op de Financial Lease. Tevens is het mogelijk om een auto in te ruilen.

De autoverzekering verzorg je ook zelf, ook daar kan je gebruik maken van de voordeligste autoverzekering en de beste deal.

Extra aflossen is altijd mogelijk! Hiermee heb je als ondernemer zelf de vrijheid wanneer je iets over hebt om dit als extra op het contract te storten zodat je eerder klaar met Financial Leasecontract.

Tevens heb je de vrijheid om tijdens het contract te wisselen van auto. Stel dat je bedrijf groeit en je een grotere bedrijfsauto zou willen kopen dan wordt de lopende auto ingelost op het nieuwe Financial Lease contract.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je meer opdrachten krijgt en meer kilometers gaat rijden met de auto. Geen probleem met Financial Lease! Je mag net zoveel kilometers rijden als je wilt het is tenslotte jouw auto!

Financial Lease is voor ondernemers de meest flexibele manier om een auto te kopen!

Operationele Lease

Dit zijn altijd nieuwe auto’s die duur in aanschaf zijn. De leasemaatschappij maakt op alle onderdelen zoals onderhoud van de auto, de autoverzekering etc. extra marge. Dit betaal jij als ondernemer!

Tevens maakt de leasemaatschappij gebruik van alle fiscale voordelen en jij als ondernemer niet. Dit is de reden dat veel ondernemers kiezen voor Financial Lease!

Eigen middelen

Je kan als ondernemer ook je eigen middelen aanspreken om een nieuwe auto te kopen. Dit heeft als nadeel dat wanneer je een investering wilt doen in je bedrijf of een aanschaf van machines of andere bedrijfsmiddelen wilt doen je wellicht naar de bank moet om hiervoor een krediet te vragen. Banken zijn zéér kritisch!

Een bedrijfsauto is altijd makkelijker te financieren dan andere bedrijfsmiddelen. Dit komt omdat de auto altijd een bepaalde waarde houdt en onderpand is van het Financial Lease contract.

Door de auto te kopen met een Financial Lease houdt je als ondernemer geld over om te investeren in je eigen bedrijf en zo te groeien met je onderneming.

Het kan natuurlijk ook dat je nog niet heel lang zelfstandig bent en er nog geen eigen middelen voorhanden zijn dan is Financial Lease ook een mooie manier om toch die bedrijfsauto te kopen die je nodig hebt om je klanten te kunnen bedienen en je bedrijf te laten groeien.

Nieuwsgierig geworden na het lezen van deze informatie? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en kijk in onze voorraad auto’s.

Ook als je je auto elders hebt gevonden helpen wij je graag groeien als bedrijf!


Lease offerte aanvragen


Bekijk leasevoorraad

Gerelateerde Blog items

Omhoog