Auto elders gevonden?

Wat je moet weten over Financial Lease

Op deze pagina

Financial Lease is een zakelijke leasevorm, waarmee je een auto kunt aanschaffen voor je onderneming. Wanneer je kiest voor Financial Lease wordt de aankoopsom door de bank gefinancierd. Jij bent als koper wel de eigenaar van de auto. De auto hoeft niet in één keer afbetaald te worden, maar dit doe je in termijnen. 

Maandtermijn zelf samenstellen

Je kunt zelf je maandtermijn beïnvloeden. De looptijd is variabel tussen de 12 en 72 maanden met als regel dat de auto aan het einde van de looptijd niet ouder mag zijn dan 12 jaar. Door een aanbetaling te doen of een auto in te ruilen kun je de maandtermijn zelf beïnvloeden. 

Gebruikte auto leasen is mogelijk

Ben je van plan om zakelijk je bestelbus of auto te leasen? Dit kan voor een nieuwe auto, maar zeker ook voor een gebruikte. Niet alleen is een tweedehands auto voordeliger in de aanschaf, ze zijn vaak ook nog sneller leverbaar.

Wat kan je mee financieren in een financial lease

De meeste ondernemers betalen de BTW van de aanschafprijs van de auto. Dit bedrag is snel terug te vorderen bij de belastingdienst. Mocht dit niet haalbaar zijn dan kunnen wij aanbieden om de BTW mee te financieren. 

Ook de inrichting van je bedrijfsbus kan meegefinancierd worden en de afleveringskosten en eventueel de winterbanden.

Direct gratis en vrijblijvend een offerte voor Financial Lease aanvragen

Ondernemers zien vaak op tegen het verzamelen van de papierwinkel voor het aanvragen van een Financial Lease. Bij NationaleAutolease hebben wij (in de meeste gevallen) genoeg aan je KVK nummer en gegevens van de auto. Binnen 24 uur ontvang je van ons een passend en geheel vrijblijvend voorstel in je mailbox.

Ben je benieuwd naar wat je maandtermijn wordt?

Op deze pagina

Vind snel je nieuwe leaseauto

Bouwjaar

Gerelateerde lease berichten

wat is financial lease, auto lease, auto leasing, lease auto
Financial lease informatie

Wat is Financial Lease?

Financial Lease is een zakelijke financiering waarmee je een auto kunt kopen voor jouw onderneming. Je betaalt de auto in maandelijkse vaste termijnen terug aan

Lees verder »